9 Декември, 2016 07:00 4 068 0

Вашият хороскоп за днес, 09.12.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • везни-
  • водолей

Стрелец
Не се заемайте с нови задачи в края на работната седмица. По-добре завършете започнат проект. Текат процеси, които ще ви изведат напред в професионално отношение. Вечерта ще ви се иска да споделите проблем с близък човек и ще търсите компанията му.

Козирог
Днес ще постигате отлични резултати, особено ако сте заредени и с достатъчно количество ентусиазъм. Не си позволявайте грубо отношение към хората, които не споделят вашето мнение и амбиции в делови план. Не позволявайте чувствата и страстите да ви ръководят в личен план.

Водолей
Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Риби
Днес ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Овен
Днес се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на времето, определено за това. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Телец
Днес кариерата ви ще има доминираща роля в живота ви. Мнозина от вас ще се стремят към осъществяването на далечни пътувания, което ще ви помогне да поставите професионалната си реализация на изцяло нова основа.

Близнаци
Днес извършените от вас промени на работното място може да са с положителен ефект, но може да има и негативни за вас последици, особено в материалната област. Разчитайте единствено на себе си.

Рак
Днес ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Лъв
Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Дева
Днес решителността ви ще прави чудеса в професионалната сфера. Опитайте се да сте с точна преценка относно заобикалящата ви среда и няма да имате основание за притеснения. Внимателно изказвайте мнението си в писмен вид или под формата на заявления на публични места и пред много свидетели.

Везни
Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Здравето ви ще е отлично.

Скорпион
Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА