10 Декември, 2016 16:34 1 293 0

Тръмп все пак няма да се занимава със стажанти

  • арнолд шварценегер-
  • продуцент-
  • звездният стажант-
  • доналд тръмп-
  • тръмп

Новоизбраният американски президент заяви, че няма да отдели и секунда на "Звездният стажант"

Тръмп все пак няма да се занимава със стажанти - 1
Снимка АП/БТА

Доналд Тръмп отрече появилите се твърдения, че ще продължи да работи за телевизионното шоу "Звездният стажант" по време на президентския си мандат.

В събота новоизбраният президент на САЩ написа, че въпреки слуховете той няма да бъде изпълнителен продуцент на шоуто, което се завръща на екрана след двугодишна пауза.

Новият сезон на предаването, за който Тръмп няма да похаби и секунда от времето си, ще бъде водено от актьора и политик Арнолд Шварценегер.

Въпреки даденото опровержение, Тръмп заяви, че има "голям дял и принос" в шоуто, което водеше до 2015 г., когато започна политическата му кариера.

"Нямам нищо общо със "Стажанта", с изключение на факта, че аз започнах това шоу с Марк Би и имам голям дял в него. Ще му отделя нула от времето си!", заяви Тръмп, отдавайки дължимото и на създателя на шоуто, телевизионния продуцент Марк Бърнет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА