12 Декември, 2016 15:34 4 777 2

Секси устни без инжекции

  • секси-
  • сочни-
  • устни-
  • ботокс-
  • инжекции-
  • хитрини

С всеки следващ ден наблюдавате как устните ви губят от своите еластичност, естествената розовина и плътност. Питате се, какво да направите, така че да си спестите посещението при специалист, който естетично ще възстанови пищната им форма с едно или две убождания. Да, инжекцията на хиалуронова киселина или друга уплътняваща субстанция, не е решение. Поне не за всички. Иновативна козметика, домашни грижи и добри съвети... следват няколко красиви хитрини, които ще върнат усмивката ви на лицето, а устните ви ще бъдат по-привлекателни от всякога, обещават woman.hotnews.bg.

Гримът преди всичко е най-лесният и безболезнен начин да придадете обем на своите устни. С помощта на молив за очертаване на устни можете да подчертаете естествената им форма. Съветваме ви да използвате по-светли нюанси на червило с перлен ефект. Също така може да слагате от сенките си за очи в бежов цвят на т.нар. "акрата на купидон".

Лицевите упражнения не само премахват белезите от стреса върху лицето, което изглежда унило и изморено, но и спомагат за поддържането на еластичност и гъвкавост на кожата. Що се отнася до устните - застанете пред огледалото и отворете устните, образувайки кръгова форма, наподобяваща буквата "О". Повторете движението мин. 20 пъти.

Маските за лице - В купа смесете една капка етерично олио от мента с щипка канела и зрънце, голямо колкото лешник, ексфолиращ гел. След това нанесете върху устните и масажирайте. По този начин стимулирате кръвообращението, което допринася за увеличаването на обема на устните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dim4ou

    3 0 Отговор
    П*тки да има като Адриана Лима..
  • 2 гхбмйкйл

    1 0 Отговор
    хората вече гърла търсят
    били те и зад устни като вестник