14 Декември, 2016 02:00 1 306 1

Джъстин Бийбър стана набожен

  • бийбър-
  • библия-
  • набожност-
  • турне
Джъстин Бийбър стана набожен - 1
Снимка: БТА/АР

Джъстин Бийбър реши да не си губи времето зад кулисите на световното си турне „Purpose“ и започна да изучава Библията. Канадският тийнидол не се слави с голямо благоприличие и неведнъж се е забърквал в скандали. Веднъж хвърли яйца по къщата на съседа си, друг път се сби с Орландо Блум, а съвсем скоро нокаутира фен, доближил автомобила му.

Животът му се преобръща, когато решава да преоткрие религията. 22-годишният певец дори проповядва сред екипа си да поставят Христос преди всичко друго. „Неговата цел е да промени светогледа на хората, които обича, и да предпази други звезди от пагубните страни на индустрията“, каза източник на „Сън“.

„Животът на Джъстин се промени към по-добро, откакто откри Господ, и той взима по-добри решения сега, когато намери покой във вярата си. След като вижда толкова много други популярни личности да излизат от релси, той иска да помогне на приятелите си да намерят радостта и щастието, които той откри“, каза още източникът, близък до звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лгфжко

    1 0 Отговор
    Ми то от толкова с..рки може и Господ да види.