21 Декември, 2016 07:00 3 807 0

Вашият хороскоп за днес, 21.12.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • близнаци-
  • телец

Стрелец
Днес се опитайте да сте максимално концентрирани на работното си място. Деловите срещи и контакти ще ви носят значителни облаги във финансовата сфера и нови възможности за реализация на амбициите ви. В любовта ще получавате нужното спокойствие и обич.

Козирог
Днес лоялното ви отношение спрямо колеги и вишестоящи ще ви даде шанса да се радвате на подкрепата им и в бъдеще. С лекота присъща само за вас ще успявате да премахвате многобройните си задължения и проблеми от пътя си и да продължавате в правилната за вас посока на развитие.

Водолей
Днес се предпазвайте от необмислени решения на работното си място. Стремете се отблизо да следите развитието на делата си, дори и да работите в голям колектив, не изпускайте контрола върху нещата, за които само вие отговаряте.

Риби
Днес ще са налице добри възможности за реализация на нови проекти от делови характер. Пред мнозина от вас ще бъдат предоставени редица нови преимущества в професионалната сфера, които спокойно можете да приемете без колебание.

Овен
Днес ще успеете да се справите с всичко планувано в професионален и личен план, но е наложително да отделите и достатъчно време за отдих. Стремете се по един конкретен начин да се освободите от негативните неща, които не ви дават покой в делови план.

Телец
Денят е подходящ за кандидатстване на нов пост, работа или разширяване на професионалната ви квалификация. Осигурете си достатъчно време, през което да обмислите инициативите си, както и да направите равносметка на цялостното си текущо състояние във финансовата сфера.

Близнаци
Днес използвайте дипломацията в случай, че влезете в сериозен двубой с недоброжелателен колега. Не демонстрирайте агресия или страх, тъй като нито един от двата варианта няма да ви носи удовлетворение или да ви гарантира успех. Любовно огорчение.

Рак
Днес проектите ви на работното място ще са в процес на развитие въпреки мъчителните усилия за постигането на стабилност. Моментът е изключително подходящ за финансови операции, от които в бъдеще ще увеличите паричните си приходи. Проявете по-голяма гъвкавост в личен план.

Лъв
Днес избягвайте да давате обещания на колеги и делови партньори. Дискретното ви поведение ще бъде уважено от заобикалящите ви на работното място. Стремете се да водите по-спокоен начин на живот, дори и да се затрупани с множество задължения и отговорности.

Дева
Днес с постоянство ще постигнете много повече на работното място от предварителните си очаквания. Активността и умението ви да планирате ще ви помогне с бавни крачки да стигнете много по-далеч от това да следвате бързо темпо.

Везни
Днес се придържайте към личните си принципи на работното място и спрямо материалните си интереси. Опитайте се да не поемате нови ангажименти, чието реализиране ще е за сметка на времето, което можете да прекарате в компанията на интимната си половинка. Пазете се от пренатоварване.

Скорпион
Днес се опитайте да спечелите доверието на началниците си, като поемете отговорност за личните си действия в службата. В случай, че сте си позволили некоректност към делови партньор, началник или колега е напълно възможно да изгубите всичко постигнато до момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА