20 Декември, 2016 15:59 6 638 0

Марго Роби се омъжи тайно

  • роби-
  • сватба-
  • тайна-
  • брак
Марго Роби се омъжи тайно - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата от хитовете „Вълкът от Уолстрийт“ и „Отряд самоубийци“ Марго Роби се е омъжила за приятеля си Том Екърли на тайна церемония в родината си Австралия. Според вестник „The Daily Telegraph“ блондинката е казала „да“ на любимия си този уикенд в района на Байрън Бей.

Предполага се, че Марго и британецът Том са сключили брак в модерно заведение, тъй като братът на Том - Джеймс, е публикувал снимки именно оттам.

Вероятно сватбата се е състояла на плажа, а церемонията е била в тесен кръг. Марго и асистент-режисьорът Том са заедно от три години. Те се запознаха на снимачната площадка на драмата „Suite Francaise“, а преди няколко месеца се сгодиха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА