25 Декември, 2016 14:10 2 779 0

4 повода за раздяла по Коледа

  • разногласия-
  • коледа-
  • раздяла-
  • подаръци

Коледа е най-неподходящото време да останете сами, но понякога разногласията покрай празниците водят именно до раздяла, пише rozali.com.

Декември е месецът на най-големите възходи и падения в една връзка, независимо дали сте заедно от месец или от години, независимо дали отношенията ви са повече от прекрасни или връзката ви е нестабилна. Коледа може както да съсипе иначе чудесна връзка, така и да превърне повърхностните отношения между двама в изпепеляваща любов.

Причината е, че Коледа носи със себе си много въпроси, водещи понякога до твърде много разногласия.

Сами, у нас или у вас?

Обичайно жените са тези, които държат на семейните събирания по празниците, докато мъжете предпочитат да си починат у дома и да се отдадат на бира, футбол и консумиране на връзката си. Този сценарий, обаче, е почти невъзможен за тях. Обичайно са изправени през избора не дали да са си у дома, а в чие семейство да се отиде на гости – при тъщата или при свекървата. А този въпрос обикновено няма правилен отговор и се стига до неприятни скандали и размяна на грозни думи, които могат да доведат и до раздяла.

Шопинг терапия за Нея, шопинг кошмар за Него

Мъжете с радост биха минали без традиционното коледно пазаруване. За жените обаче това е ритуал, в който редовно въвличат и половинката си, за да му подскажат какъв подарък искат за Коледа, да разберат какво той иска или просто да прекарат „приятно“ време заедно. Мъжете от своя страна се изнервят, склонни са да вдигнат скандал, със сигурност нищо не са разбрали за коледните желания на половинката си и определено не намират коледния шопинг за приятно време заедно с любимия човек.

Неподходящи подаръци или липсващи такива

Ако чуете жена да казва „Не искам подаръци, ти си ми достатъчен!“, не й вярвайте. Любовта никога не е достатъчна, ако не е подплатена и с подходящ подарък на Коледа. Ако такъв липсва или пък е нещо повече от неподходящо, ще запомните тази Коледа.

Мрънкането и натякването на половинката ви няма да ви позволи да я забравите. От друга страна и мъжете не са по-различни от нежния пол. Дори и да не обичат коледния шопинг, се радват на подаръци под елхата. Ако пък са получили нещо смотано според тях, не се учудвайте, ако са сърдити по празниците.

Той + Тя + Децата = Коледен кошмар

Някои двойки имат по-сериозни проблеми от подаръците, пазаруването и това къде ще прекарат празниците. Ако добавим и децата в цялата картинка, Коледа може да се превърне в най-кошмарното време от годината за вас и половинката ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА