Last news in Fakti

30 Декември, 2016 00:30 3 244 1

Кажи "Да!" на бързия секс

  • секс-
  • бърз-
  • лубрикант-
  • оргазъм

Любов може да се прави навсякъде и винаги, стига да е налице желанието. Обикновено така смятат мъжете, които са настроени за бърз секс много по-често от жените. Но с помощта на някои съвети дамата също може да получи удоволствие от спонтанния секс, колкото и партньорът й, пише blitz.bg.

Лубрикант

Бързият секс не предполага дълга прелюдия. Всеки от вас трябва да е готов към незабавни действия. Той иска да започнете, но ти още не си се възбудила? Използвай лубриканта. Овлажнителят е специално създаден за бързо проникване. Останалото минава в графата „апетитът идва с яденето“.

Съчетавай бързия секс с бавния

Бързият и страстен секс ще ви припомни колко много се привличате. Това ще ви накара да изпробвате нови позиции и начини на възбуждане. А след това можете да продължите в леглото или да се повъргаляте прегърнати.

Не изпадай в дреболии

Научи се да правиш секс, дори ако наоколо не е идеално. Не мисли как изглеждаш в неговите очи. Панталоните се оплетени в краката, сутиенът се мотае по талията – в крайна сметка всичко това са подробности в сравнение с всепоглъщащата страст.

Забрави за околните

Бързият секс трябва да напомни опияняващия секс на подрастващи, на които изобщо не им пука дали в стаята ще влязат родители или деца. Ти вече си пораснала, така че идва ли ще надникнат.

Никой не е обещава, че ще бъде лесно

Едва ли ще ти бъде удобно. Може заради липсата на обичайните условия да не стигнеш до оргазъм, но пък яките емоции са ти подсигурени.

Избери времето

Двойките често се оплакват на несъвпадение на фазите. При жените вероятността от бърз оргазъм се засилва в периода на овулацията, около 14 дни след началото на менструацията. Именно това е времето за бързо приключение. Мъжът пък е готов за бърз секс още от сутринта заради високото съдържание на тестостерон в кръвта си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    6 0 Отговор
    Вении ,кажи къде да дойда за един бързззз????