4 Януари, 2017 21:54 1 528 4

Ким Кардашиян Уест се завърна в социалните мрежи

  • ким кардашиян-
  • социалните мрежи-
  • завърна се-
  • публикува-
  • снимка

Риалити звездата, си взе почивка от светлината на прожекторите, след като бе обрана в Париж

Ким Кардашиян Уест се завърна в социалните мрежи - 1
Снимка АП/БТА

Ким Кардашиян Уест се завърна в социалните мрежи, след три месеца на пълно мълчание, публикувайки семейни снимки в Instagram.

36-годишната Кардашиян сподели снимка, на която е заедно със съпруга си Кание Уест и двете им деца — тригодишната Норт и едногодишният Сейнт.

Ким Кардашиян Уест се завърна в социалните мрежи

Снимката, на която щастливото семейство стои на дървена веранда, се предполага, че е направена в Оклахома Сити, където Ким и Кание заведоха децата си за нова година, за да посетят гроба на майката на рапъра — Дона Уест.

Вечното присъствие в социалните мрежи, Ким Кардашиян, спря да публикува мнения, снимки и видео в Twitter, Facebook, Instagram и Snapchat, след като по време на седмицата на модата в Париж, през октомври, бе ограбена от двама мъже, които си присвоиха два мобилни телефона и бижута за милиони долари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 два мобилни телефона

    5 1 Отговор
    Отдавна не и бяхме виждали арменската муцунка ама по-добре щеше да бъде ако камерата беше панорамна и можеше да заснеме "тезгяха" поне наполовина...

    Коментиран от #3

  • 2 Пердашян

    2 1 Отговор
    Обектив рибешко око за заснемане на голямата нива !
    Но нямаше нужда пак да се изплюскват в социалките
  • 3 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "два мобилни телефона":

    прав си има какво да покаже
    красива арменка е
  • 4 Моамар

    1 0 Отговор
    Този музикантът много елегантен бе, обякъл се е като български ром тинейджър, тези суитчъри пижами се носеха до 95-96 година