Last news in Fakti

7 Януари, 2017 02:44 3 774 2

Денис Ричардс приюти Чарли Шийн

  • шийн-
  • ричардс-
  • вечеря-
  • дъщери
Денис Ричардс приюти Чарли Шийн - 1
Снимка: БТА/АР

Денис Ричардс сподели снимка от семейната си вечеря с бащата на две от дъщерите си - Чарли Шийн. Явно актрисата е решила да покаже, че е великодушна и при всички проблеми, които е имала покрай бохема Чарли, е решила да сподели празниците с него. От кадъра се вижда, че Денис е прибрала закъсалия в последно време актьор в името на щастието на техните дъщери Сам и Лола.

45-годишната Ричардс е написала под кадъра: „Ние преживяхме една наистина колоритна година, но в нейния край си оставаме семейство.“

Няма съмнение, че бившите съпрузи се надяват 2017-а да бъде по-хубава от 2016-а, в която 51-годишният Чарли трябваше да намали издръжката на Денис по съдебен път заради финансови проблеми, свързани с лечението му на ХИВ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    3 0 Отговор
    Кой кадър бе?
  • 2 топ гън

    1 0 Отговор
    този боядисан алкохолизиран дърт наркоман още ли е жив ?