18 Януари, 2017 02:45 1 719 2

Бийбър пращал снимки по бельо на Марк Уолбърг

  • бийбър-
  • уолбърг-
  • бельо-
  • снимки
Бийбър пращал снимки по бельо на Марк Уолбърг - 1
Снимка: БТА/АР

През 1992 г. актьорът и бивш рапър Марк Уолбърг бе рекламно лице на линия за мъжко бельо. Повече от две десетилетия по-късно мястото му бе заето от Джъстин Бийбър. И нищо чудно, че 22-годишният певец е потърсил одобрението на своя предшественик, чиито снимки станаха легендарни. Самият Марк призна, че миналото лято е бил обстрелян с полуголи снимки по бельо от Джъстин, които го накарали да се чувства доста неудобно.

„Той ми пращаше снимки и аз си мислех: Не пращаш на мъж снимки по бельо. Той се гордееше с кадрите, за него това беше голяма работа. Но аз съм на 45, баща на 4 деца, съпруг и се опитвам да се дистанцирам от този имидж“, призна звездата в американското шоу „Конан“.

Марк добави, че Бийбър може и да показва някакъв характер, но на неговите години той е бил далеч по-лош.

„Знаете ли, хората постоянно повтарят, че като подрастваща млада звезда под светлината на прожекторите той има определено поведение, но погледнете това лице. В смисъл, на неговите години аз бях далеч по-лош бунтар. Той е млад и много по-учтив в сравнение с мен на неговата възраст. Всъщност той е много симпатичен млад мъж, приятел ми е. Аз прекарах известно време с него“, обясни Марк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.