Last news in Fakti

22 Януари, 2017 00:30 9 148 7

5 причини мъжът да не изневерява

  • секс-
  • изневяра-
  • връзка-
  • семейство
5 причини мъжът да не изневерява - 1
Снимка: Shutterstock

Изневярата е един от най-големите и непростими грехове във връзката. Много малко хора биха преглътнали такава обида.
Мъжете имат „по-слаб ангел“ или поне такава слава им се носи. Нещата, които биха ги подтикнали към изневяра са всеизвестни – похотливост, скука във връзката, разногласия, водещи след себе си скандали, финансови проблеми, липса на внимание и още куп причини.
Но какво би могло да намали желанието на половинката ви да ви изневери? Има няколко неща, които помагат в тази посока.

1. Ако приятелите му не изневеряват
Често примерът на околните се явява солидна причина за изневяра. Ако мъжката компания, в която е обграден, непрестанно се хвали със завоеванията си, нормално е да иска и той да се похвали с постижение в прелюбодейството.
Ако обаче приятелите му не са такива, примерът в тази посока ще е положителен.

2. Той има голямо семейство
Вярвате или не, семейството също е от значение за това дали мъжът е склонен да изневерява. Проучванията показват, че мъжете, произхождащи от по-многолюдни семейства и поддържащи добра връзка с близките си в зряла възраст са по-малко склонни да изневеряват на половинките си.

3. Заплатите ви са сходни
Финансовата страна на нещата е неизбежна. Много мъже не понасят факта, че жените харчат безценното им състояние, в каквито и размери да е то. Ако двойката разполага със сходни доходи, поводите за скандал намаляват (знаем, че парите са най-честата причина за караници) и желанието на единия от партньорите да намери утеха и ласки на друго място също.

4. Емоционална задоволеност
Много жени смятат, че мъжете им изневеряват, защото не изглеждат добре на външен вид, спрели са да се гримират или са напълнели.
Това важи единствено за повърхностните мъже, които няма да коментираме.
Повечето мъже всъщност изневеряват заради емоционална незадоволеност. Усещането, че не са харесвани и ценени от нежните си половинки ги подтиква към обятията на друга жена, от която биха могли да получат нужното без много усилия, предупреждава az-jenata.bg.

5. Той обича по-твърда рок музика
Вероятно това ще ви се стори най-странно и невъзможно, но фактите говорят сами. Проучванията показват, че мъжете любители на твърдия саунд изневеряват много по-рядко на жените си, отколкото останалите.
Ако вашият мъж е сред рокаджиите – радвайте се! Трябва да му имате повече доверие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тука има тука нема

    21 2 Отговор
    Рокаджиите викаш не изневеряват, а чалгарите ръсят ли ръсят семе навсякъде да не би да зачезне чалгарската семка хахах :))))
  • 2 гощо

    10 2 Отговор
    ХЕВИ МЕТАЛ!!!!!!!!
  • 3 Дедо ПОП

    7 9 Отговор
    Не изневеряват мъже , които не могат... или са с малки пищови !
  • 4 Диди

    7 4 Отговор
    Мъже,които обичат..не изневеряват,но в днешно време...кога ОБИЧАТ? Същото важи и за жените.
  • 5 Чучулина

    1 3 Отговор
    Напълно съгласна съм с написаното.
  • 6 wrangler

    0 0 Отговор
    Рокаджиите не изневеряват, щото маат поече ч...ии, докато за привържениците на поп-фолка, винаги ще се намери някоя сродна душа, която да сподели трепети, емоции и семена течност...
  • 7 anonimna003

    0 0 Отговор
    Изневеряват, тези които не обичат.