Last news in Fakti

24 Януари, 2017 07:00 3 529 0

Вашият хороскоп за днес, 24.01.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • козирог-
  • телец

Водолей
Правете компромиси днес и ще постигнете желаното. Бистротата на мисълта ви ще ви осигури предимства, каквито на други няма да се предложат. Възползвайте се от моментното разпределение на силите, за да прокарате и осъществите важните за вас идеи.

Риби
От резултатите днес ще зависят делата ви в следващите дни. Въпроси, които не можете да разрешите сами, не правете достояние на много хора. Деликатно търсете съдействието на партньори или колегите си. Предимство ще ви носи всяка добра дума и жест.

Овен
Увереността ви и правилните ви действия помагат на околните да придобият смелост и оптимизъм. Добре се чувстват във вашата компания и онези, чиито проблеми са решени. Роднински дела ще ви потопят в среди, малко познати на вас, но ще се справите.

Телец
Трудностите от последните дни са преодолени и днес ще се заемете с преките си задължения и отговорности. Добронамерени сте в общуването и това прави всички около вас доволни. Предсказуемоста на поведението ви също помага за равновесието на силите.

Близнаци
Сами няма да успеете във всичко, което сте планирали днес. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа, защото ще я получите без усилия. В отстояване на свои интереси е нужно да сте сигурни в позициите, на които заставате, в противен случай са възможни грешки.

Рак
Изцяло от вас ще зависи посоката, в която ще се развивате. Не бъдете прибързани в реакциите си, търпеливо изслушвайте партньорите си и трезво вземайте решенията си. В личен план ви очаква нещо приятно, на което можете да се отдадете с цялото си сърце.

Лъв
Не си губете времето в напразни приказки. Това би ви попречило да се организирате и свършите полезна работа. Бизнесът ви налага активни действия. Ако изтървете момента ще загубите. Не отказвайте помощ на човек в нужда.

Дева
Резултатите, които постигате на работното място, ще се превърнат в мерило за други, които се занимават с подобна дейност. Но в личните си взаимоотношения с партньора са възможни разминавания. Това за сега няма да ви разтревожи особено, но в скоро време - може би.

Везни
Обстоятелствата ще ви срещнат с непознати хора и места, и са възможни необичайни преживявания. Натовареността няма да ви попречи да зарадвате с нещо приятно любимия си човек. Запазете за себе си нещата, които ви носят притеснение, и му посветете вечерта.

Скорпион
Самостоятелно взимайте решенията си, без да занимавате околните с проблемите си. Наложете си самодисциплина и ще успеете да се справите с всичките си ангажименти. Самоинициативите ви ще се толерират и ще ви носят дивиденти. Ще се освободите от материален проблем.

Стрелец
На работното място ще възникне нужда от допълнителни усилия, но и възнаграждението ще ви удовлетвори. Въздържайте се от крайни оценки, особено към хора, изпаднали в нужда. Ще разрешите успешно свой проблем и ще останете доволни от постигнатото.

Козирог
Затрупани сте от работа и идеи, които чакат ред за осъществяването им. Самостоятелните ви изяви ще ви осигурят предимство, а и късмета ще е с вас. Не се вглеждайте в дребните и несъществени неща. Покажете възможностите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА