Last news in Fakti

27 Януари, 2017 10:39 3 943 7

Как винаги да сте секси с избора на бельо

  • бельо-
  • жени-
  • секси
Как винаги да сте секси с избора на бельо - 1
Снимка: Shutterstock

Въпреки че е под дрехите, бельото може да развали цялата ви визия, ако не е подбрано правилно. За да сте спокойна и уверена във външния си вид, старайте се да следвате тези прости правила при избора избора на бельо:

1. Размер

Избирайте подходящия размер. Като си купувате бикини с два размера по-малки, това няма да намали размера на дупето ви, само амо ще постигнете ефект „наденица“ с очертаване на шевовете.

Същото се отнася и за сутиена - не купувайте сутиени, които повдигат гърдите ви до брадичката, с тях изглеждате по-скоро нелепо, отколкото секси.

2. Цвят

Под прозрачен бял панталон, пола или рокля се носи само бельо в телесен цвят и гладка текстура. Всичко друго личи и е грозно. Под прозрачни блузи и пуловери се носят сутиени само в същия цвят,и максимално изчистени.

3. Презрамки

Най-грозната грешка от всички – на красива рокля с гол гръб да се вижда сутиена, още повече ако е със силиконови презрамки. По-добре не слагайте сутиен, или изберете такъв с ниско закопчаване, така че да не се вижда.

4.Комбинация

Старайте се сутиенът и бикините поне да са винаги в тон, ако не са от един комплект.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Този

    3 1 Отговор
    Ех Вении,думи немам.
  • 2 Гоуст

    5 0 Отговор
    Важно е bazar.bg съдържанието a не bazar.bg опаковката.
  • 3 гощо

    3 1 Отговор
    Венчееее метни едни килото страстоубййци и да те водИм на сладкарница?!?!
  • 4 Диди

    3 1 Отговор
    Белъото е важно.Естественно че трябва да изглежда секси,но от голямо значение е,всяка жена да знае какво белъо ще изглежда по добре на тялото й.Представете си,жена която е доста закръглена,да носи прашки.Е,няма как да изглежда привлекателна.Белъо,което изглежда красиво и секси на тялото,повдига и женското самочувствие.А да не забравяме и мъжете,които имат вкус и оценят това.
  • 5 Дедо Шишарко

    5 1 Отговор
    Като сте само по парфюм,мили дами!
  • 6 ИСТИНАТА

    3 1 Отговор
    "Диди" , предизвикаме да се намеся. Мъжете много добре знаят как да преценят една жена. Тя е "истинска" сутрин когато става от леглото или когато излиза от банята. Тогава по нея няма "декори" (с изключение на силикона,който го слагате къде ли не!).
  • 7 Диди

    3 0 Отговор
    Разбира се,че без грим жените изглеждат ,,естествени,, не съм спорила за това,а за силикон ,да не говорим.Колко тогава се харесват на мъжете,всеки определя сам.Но знаем,че перфектни хора няма,а и ако жената е приятна,въпреки че не изглежда без грим толкова привлекателна,тогава всеки си решава дали да се среща за в бъдеще с нея.