Last news in Fakti

27 Януари, 2017 14:22 1 519 8

Служебният кабинет ще изтрие срама

  • корнелия нинова-
  • бсп

"Не. Срамувам се от досегашното правителство, а не от служебното."

Това написа във фейсбук соцлидерката Корнелия Нинова в коментар на думите на Бойко Борисов, че тя се срамува от служебния кабинет.

"Вярвам, че служебното правителство ще изтрие срама от купени избори и подменен вот. Вярвам, че служебното правителство ще изтрие срама от кражби, корупция и злоупотреби с власт", написа още Нинова. И пожела на служебния премиер проф. Огнян Герджиков и на министрите му "На добър час!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 барбалан

    10 7 Отговор
    Трай како за хубост...

    Каката се е взела много на сериозно, ама май усеща че скоро ще и свият сармите и на нея...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гаргамел

    6 1 Отговор
    Мразя чорбаджиите!
  • 4 волен сидеров

    5 7 Отговор
    тая жена освен за ч...не за друго не става,много енергия има и е в златна възраст за в леглото.жалко че си няма мъж.бат Бойко що не си опрашиш ,че да се укроти малко,много я пали нещо на вършина,абе огън е мадамата ама е от грешната страна..
  • 5 Реалист

    4 5 Отговор
    Курни пак забълва откровени глупости. Ами след като си била заместник при РОвч едва ли си по различна. Но е с богат партиен опит - смени няколко партии. Това е като да сменяш боята на старата си бракма - отдолу си е същата катафалка.
  • 6 неутрален

    4 1 Отговор
    Нинова, дерзай. Простотията няма граници, а добре ,че се махна това правителство-пълно с простаци. УСПЕХ на СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО и както проф. Герджиков обеща на Тиквока щателна проверка, белким излязат престъпленията им.
  • 7 Гост

    3 2 Отговор
    Това правителство не донесе само срам, а и нови 20 млд. дълг, и още няколко десетки км. супер некачествени пътища, още затворени болници, училища и градини. Без да споменавам глупостите в новите учебници, от които тепърва ще патим. Но това вече е зад гърба ни нека на следващите избори мислим с главите си.
  • 8 Колев

    2 1 Отговор
    А с тези заеми не се ли платиха управленията на БСП и приятели.Много сте добри в плюенето.