Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 10:45 3 515 3

Тайните за красотата на ТОП моделите

  • модел-
  • адриана лима-
  • ирина шейк-
  • съвети-
  • козметика
Тайните за красотата на ТОП моделите - 1
Снимка: Shutterstock

Моделите от кориците на модните списания ни изглеждат перфектни, но те са хора точно като всички нас. Просто отделят много време, за да се грижат за себе си - разкрасителните процедури за тях са начин на живот.

Противно на общоприетото схващане, те не винаги се доверяват на скъпа козметика, а използват собствени рецепти, които помагат за възстановяването на здравето на кожата и косата.

Ето съветите на едни от най-красивите модели:

Хранете се правилно през повечето време, но не забравяйте да си отделите един ден в седмицата за „забранени удоволствия”, за да не полудеете от мисълта за нещо сладко, съветва Джиджи Хадид.

Като всяко младо момиче, и на Адриана Лима от време на време й се появяват пъпки по кожата. Но тя бързо се справя с тях с помощта на масло от чаено дърво, което нанася 2 пъти върху възпалените места с памучен тампон.

Ирина Шейк използва натурално кокосово масло вместо кремове за лице. То придава блясък на лицето, овлажнява перфектно и предпазва от инфекции, твърди моделът.

Козметичният фаворит на Жизел Бюндхен е обикновеният студено пресован зехтин. Тя го използва като скраб за тяло смесен с едра морска сол – той не само прави кожата гладка и сияйна, но и премахва токсините, и помага в борбата с целулита.

Кафето е невероятно оръжие срещу целулита, твърди Наоми Кембъл. Дори и след като премахнете проблема с "портокаловата кожа" , продължавайте да изпозлвате кафето като скраб за тяло. То имат чудотворен ефект върху кожата като цяло. Още след първото му прилагане, тя ще стане мека като на бебе. Между другото, колкото по-силен е кофеинът в кафеените зърна, толкова по-гъвкава става кожата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    6 1 Отговор
    Да Вени абсолютно са като нас моделите!!!! Разликата прави нещото наречено ФОТОШОП!!!
  • 2 гост

    4 0 Отговор
    На първо време много кеш и още повече е.ане !!! Тези направо се чудя понякога как вървят - ако имаше възможност да ги погледнете отдолу щяхте да осъзнаете горчивата истина че са разпорени и едвам стъпват на краката си !!! Да си елитна кОвра не е лесно !!! На повечето им давам максимум 3-4 години - след това са парцали , и всичко това за няколко маркови парцалки и парфюми , возене в луксозни коли (естествено НЕ техни а на клиенти) и една заблуда ,че е постигнала всичко на този свят за което си е мечтала ! За съжаление след време стига до горчивата истина ,че е просто поредния използван и изхвърлен парцал !
  • 3 Грую

    2 0 Отговор
    Бат` Коко Динев нема ги остави гладни - ще им направи на всяка по едно хубаво детенце.