2 Февруари, 2017 20:00 5 142 0

19 очарователни неща, които хората са правили на Свети Валентин

Ако имате нужда от вдъхновение за Свети Валентин, сте попаднали на правилното място

19 очарователни неща, които хората са правили на Свети Валентин - 1
Снимка: Shutterstock

Свети Валентин в световен мащаб е празник на любовта, романтиката, влюбените и пр. Но любовта има толкова много форми и размери. По случай празника на любовта потребителите на whisper.sh споделят най-хубавите жестове, които те са правили или някой е правил за тях. Може би това ще ви вдъхнови да направите нещо приказно за любимите си хора!

1. И аз, и сестра ми сме в сериозни връзки, но на всеки Свети Валентин излизаме с баща ни на специална среща. Правим това, защото преди 6 месеца майка ни почина от рак и не искаме той да е сам на този празник.

2. Преди две години на Свети Валентин купих половин дузина рози и раздадох на момичета, които знаех, че са сами.

3. Вчера беше първия самотен Свети Валентин на майка ми от 40 години насам, понеже баща ми почина през май миналата година. Затова си тръгнах по-рано от работа и я изведох на вечеря, за да знае, че не е сама.

4. На този Свети Валентин ще помагам на баща ми да предложи на майка ми отново. Това ще се случи на същото място, където са били преди повече от 15 години.

5. Баща ми ще ме заведе на вечеря на този Свети Валентин, защото съпругът ми е на военна мисия в Ирак и няма да бъде тук.

6. Най-добрият ми приятел ми поръча видео игра, която ще пристигне при мен на Свети Валентин, защото знае, че няма да правя нищо на празника. Той е точно толкова смотан, колкото и много добър приятел.

7. Майка ми никога не се е омъжвала, затова на всеки Свети Валентин я водя на вечеря и прекарваме вечерта заедно, за да е сигурна, че е обичана.

8. Станаха свидетел на това как едно момиче го зарязват на паркинга на супермаркет точно на Свети Валентин, затова отидох и и купих букет рози.

9. Независимо колко пораствам и в каква връзка съм, винаги прекарвам Свети Валентин с баща ми, защото той е първият мъж, който ме е обикнал.

10. На Свети Валентин ще намеря благотворителна кауза, в която вярвам и ще даря 150 лв. - толкова, колкото за изискана вечеря и подарък за приятелката ми. Вярвам, че е по-добре да влагаш в каузи, добри дела и идеи.

11. На Свети Валентин изпратих букет цветя на една самотна жена, която живее в града ми „от таен обожател“. Щеше ми се да видя лицето и когато ги е получила.

12. 7-годишната ми съседка току-що ми подари нейна рисунка и цвете и отиде да разнесе същите неща на няколко други съседи. Ето това е смисълът на Свети Валентин!

13. Съпругът ми ме попита какво ще правим тази година за Свети Валентин. Казах му това, което му казвам всяка година: Ще купя цветя за овдовялата ми баба, разведената ми леля и майка ми.

14. Изпратих на една от моите колежки кошница с плодове и плюшено мече за Св. Валентин, но тя все още не знае кой е изпращача. Аз също не мисля да и казвам.

15. Аз водя гаджето ми на вечеря на Свети Валентин, а не чакам той да го направи. Не го правя заради феминизма, а защото искам той също да се чувства ценен и обичан. Връзката не трябва да се върти около момичето.

16. Свети Валентин се празнува заради любовта, не само заради двойките. Точно затова купуват шоколад на моите приятели и им го пращам с по една картичка.

17. Когато съм сама на Свети Валентин винаги правя нещо специално за себе си. Аз заслужавам да се наградя!

18. На всеки Свети Валентин купувам неопределен брой рози и ги раздавам на случайни момичета. Да ги развеселявам ме кара да се чувствам добре.

19. Днес, на Свети Валентин, купих рози на всички мои колежки, раздадох им ги и напуснах работата си. Най-добрият ми ден!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА