2 Февруари, 2017 17:03 3 545 7

Д-р Енчев: Да не съм банка, не осребрявам чекове!

  • импланти-
  • чек-
  • енчев-
  • капчикова-
  • операция

Пластичният хирург отговори на плеймейтката Ася Капчикова

"Аз да не съм банка да осребрявам чекове?" Това попита известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев по повод критиките на плеймейтката Ася Капчикова. Тя го обвини в това, че не й е дал наградата, която спечелила, тъй като тя искала да я преотстъпи на онкоболна жена. Нещо повече: поискал й пари.

Ася Капчикова, която взе приза на конкурса "Мис Плеймейт" през 2016 г., спечели и чек за 10 000 лв. за интервенция в клиниката на д-р Енчев. По думите на хирурга обаче, чекът не стига за цялата процедура и трябва да се доплатят още 4000 лв. Тогава той обяви, че това е чек, а не ваучер, и се дава персонално.

На самата церемония, когато Капчикова обяви намеренията си, всички я аплодираха. В това число и д-р Енчев, но не спомена, че наградата е персонална.

"Самата операция при жените с онкологични заболявания, претърпели операция от карцином на млечната жлеза, е триетапна, а не едноетапна", обясни д-р Енчев пред 24 часа. Така по думите му консумативите не струват 1000 евро, а 4000 евро.

"Защото се слагат тъканни разтегатели, раздуват се и след 3 месеца се поставя постоянният имплант. След това се прави наново ареола, която най-вероятно я няма. Това отнема и време, и финанси, надхвърлящи много тези 10 000 лв.", обясни той.

Д-р Енчев обвини още Капчикова, че искала да прави конкурс, за да избере коя жена ще се възползва от интервенцията. "Как така ще избереш коя жена е по-болна и коя е по-достойна, за да ѝ подаря аз такова нещо. Още повече, че този тип операции се правят в държавните онкоболници и се поемат от здравната каса", посочи той.

По думите му двамата са говорили вече и не възнамерява да се занимава повече с Ася Капчикова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алчност и пошлост

    17 1 Отговор
    Пълна излагация, нямам думи !!! Не го е срам тоя !!! Същия само преди начяколко месеца си правеше реклама по медиите на някви джинси, които представлява използвайки за повод благотворително събитие и на гърба на деца на загинали служители на реда !?!? Явно сега надминава и себе си !!! Забележетве само за какъв пазарлък става дума и това от човек, който вероятно не си знае парите.? Как се коментира това пошло и вулгарно изпълнение !?!?
    "Доктор" !?
  • 2 007

    15 1 Отговор
    Не знам как да го окачествя.... отрепката си остава отрепка!!!
  • 3 Борис

    4 1 Отговор
    За съжаление много лекари приличат на него.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Баш Майстора

    4 0 Отговор
    Този не е доктор,този е бизнесмен!Тези 10000 лева да ги завре там де слънце не огрява!
  • 6 O4Z

    1 0 Отговор
    забравете този вече не е човек
  • 7 Бай Иван

    1 0 Отговор
    аз го мислех за гей...а пък той се оказа обикновен п . . .рас с мангизи