6 Февруари, 2017 00:30 14 811 15

Пет причини да го поглезите с орална любов

Пет причини да го поглезите с орална любов - 1
Снимка: Shutterstock
Всички мъже ни убеждават колко полезна е за тях тази любов - това е ясно. Но сега се оказва, че е изключително добра от здравословна гледна точка и за жените. Ето причините: 1. Гори калории Доказано е, че за 20 минути орална любов се изгарят калориите, съдържащи се в един шоколад, а ако се раздадете докрай и си поиграете по-дълго с него - двойно повече! 2. Понижава нивото на стреса. Жените, които практикуват орална любов пет пъти седмично, почти никога не изпадат в истерия и приемат много по-леко стресовите ситуации. Това се дължи на хормона окситоцин, който се произвежда по време на ласките и има отпускащ и релаксиращ ефект. 3. Облекчава протичането на бременността. Бременността е чудесен период, в който да се отдадете на тази практика, както поради физиологични причини, така и поради факта, че при жените, които активно практикуват орална любов, бременността протича без усложнения. 4. Помага за отказване от цигарите. Оралните ласки помагат на жените да откажат цигарите и да се справят с раздразнението, като заменят една активност на устата с друга. 5. Спермата съдържа полезни микроелементи Те подобряват състоянието на кожата и жизнения тонус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    26 0 Отговор
    6. Засилва имунната, опорно-двигателната, кръвоносна,....системи а също и за дъвкателните мускули и кожата.
  • 2 Хараламби

    9 3 Отговор
    Ако го глезите с орална любов като тази на снимката не мисля, че ще имате някакъв голям успех...

    Коментиран от #3

  • 3 ссс

    3 15 Отговор

    До коментар #2 от "Хараламби":

    Аз колко манекенки съм возил в БМВ-то. Ти толкова каки по списания не си виждал . Тази от снимката я познавам . Един път в дискотеката много ме хареса нооооо аз си тръгнах. После ме преследва 3 години . Ето сега зимата бях закъсал с БМВ-то и чувам познат женски глас :да ти помогна искаш ли . Гледам тази същата . Избута ме от преспата ,после я качих да я повозя да се стопли , пък и да види как дърпа расов автомобил 340 коня без чип . На един завои така издрифтих ,че тази се уплаши и ме хвана за к..а . Викам и айде днес ми помогна да изкарам бавареца и ще ти излезе късмета . И като и го извадих и като и го треснах в челото и тази се замая . После се свести и ми каза :ще дам всичко от себе си . Много е добра ти казвам . Страшна фурия . Направо е като магьосница . От мен да знаеш . Не е хубаво така да говориш за момичето ,без да го познаваш . Така ,че по - добре се извини ,защото като види какви си ги писал и ще се разстрой .
  • 4 Бай Този

    9 1 Отговор
    Оууу Вении страхотни ползи има а?
  • 5 гощо

    11 2 Отговор
    Венче хайде да отказваш цигарите и жизненият тонус да оправим?!?!?
  • 6 The real BMW

    8 4 Отговор
    Ах Венче обичам твойте статии,неспирай да ги правиш.
  • 7 Грую

    14 0 Отговор
    Най-смислената, съдържателна и полезна статия, която съм чел досега, откакто ползвам интернет.
  • 8 Е пааа

    6 2 Отговор
    Вени, до кога тормоз със секс четивата?! :)
  • 9 👽👽👽зелени човечета

    2 7 Отговор
    Животни
  • 10 Танас

    18 0 Отговор
    Как един мъжки член става легенда?
    Е как – от уста на уста… и.........
  • 11 Нов чо

    15 1 Отговор
    Вени оправи ми деня !!! Благодаря ! до n3 - освен , че си закъсал с БМВ то , другото никой няма да ти повярва )))
  • 12 Кольо Камиона

    8 4 Отговор
    То това хубаво, ама какво да правя като ми е много дебел и само жена с мнооого голяма уста може да ме глези като в статията. Венче, някаква идея имаш ли, дай акъл?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Капитана

    10 1 Отговор
    Така е много добре с Френската ........ надълбоко в устата,между сливиците на топло,после го изпръскай в гърлото за да няма зачервено гърло и други вируси,помага и също за синузита.При оралната любов даже и помага за по доброто дишане.Дами практикувайте често това хубаво нещо!!!
  • 15 Fucker

    0 0 Отговор
    Да лапайте ама не целувайте хората по устите с тия кенефаджийски усти да не останете без зъби. Пропаднали деградирали боклуци женски дет се унижават за пари