15 Февруари, 2017 07:00 4 616 0

Вашият хороскоп за днес, 15.02.2017 г.

Водолей

Днес извършените от вас промени на работното място може да са с положителен ефект, но може да има и негативни за вас последици, особено в материалната област. Разчитайте единствено на себе си.

Риби

Днес кариерата ви ще има доминираща роля в живота ви. Мнозина от вас ще се стремят към осъществяването на далечни пътувания, което ще ви помогне да поставите професионалната си реализация на изцяло нова основа.

Овен

Денят ще ви донесе множество положителни емоции, които по никакъв начин не трябва да подценявате. Опитайте се да премахвате трудностите причинени от други, но чрез дипломатичен подход. Не налагайте мнението си на всяка цена.

Телец

Днес натовареността ви в професионалната сфера и постигането на положителни резултати в службата ще зависят изцяло от усилията и времето, което отделяте в тази посока. Опитайте се да си наложите самодисциплина.

Близнаци

Денят ще е от голямо значение за родените под този зодиакален знак, тъй като на мнозина от вас ще им се наложи да вземат решения, които ще са важни за бъдещето ви в професионалната сфера. В личен план ще се чувствате истински обичани.

Рак

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат разнообразни интереси в професионалната сфера. Стремете се към равновесие във финансов план, защото само така можете да постигнете нужното ви спокойствие.

Лъв

Днес е възможно да се впуснете в преследването на професионални цели, които обаче по никакъв начин няма да заместят истинските ви потребности. Не хабете сили и енергия за безперспективни идеи. Вслушвайте се в съветите на вашите близки.

Дева

Днес организирайте по правилен начин служебните си ангажименти, за да имате достатъчно време, за премахване на малките неуредици на работното си място. В личен план - начало на нова любовна връзка.

Везни

Днес се предпазвайте от загуби, защото едва ли ще имат благоприятен ефект върху устойчивостта ви в професионален, материален или личен план. Мнозина от вас ще имат възможност да покажат способностите и да извадят на преден план амбициозните си проекти.

Скорпион

Денят ще подложи на изпитание вашата устойчивост в емоционално отношение. Стремете се да не се подавате на манипулациите на делови партньори или колеги. Взимайте разумни решения и не се доверявайте на никого.

Стрелец

Днес се възползвайте от благоприятните шансове в професионалната сфера, защото само така ще успеете да реализирате жадуваните от вас още от миналото значими промени в служебен план. В любовта не започвайте взаимоотношения, за които реално не сте все още подготвени.

Козирог

Днес започнатите от вас промени на работното място ще са с положително развитие, което и ще ви даде така необходимото спокойствие в материалната сфера. Умело ще се предпазвате от опитите на външни лица да ви направят уязвими.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА