Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 00:00 1 036 1

Джордж Клуни ще излиза в бащинство

  • клуни-
  • бащинство-
  • амал-
  • близнаци
Джордж Клуни ще излиза в бащинство - 1
Снимка: БТА/АР

Джордж Клуни е готов да остави на заден план кариерата си, за да сменя памперси. 55-годишният актьор и съпругата му Амал Аламудин очакват близнаци през юни и посребрелият хубавец вече няма търпение да се заеме с бащинските задължения.

Клуни е оборудвал специални детски спални в луксозното си имение в Англия, които са обезопасени от всеки ъгъл. Той с огромно нетърпение очаквал да влезе в ролята на татко и не се притеснявал, че кариерата му може да пострада от това. Половинката му още отсега е заявила, че майчинството ѝ ще трае само 6 месеца и след това веднага се завръща в кантората, за да продължи работата си като адвокат по човешките права.

„Щастието на Амал е много важно за Джордж и той е готов на всичко, за да ѝ угоди. Той е оставил всички решения на нея, включително избора на бавачки и други организационни детайли покрай появата на близнаците“, разкри източник пред RadarOnline.

Майката на Джордж вече разкри пола на своите бъдещи внучета. Клуни и Амал очакват момче и момиче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 димо

    0 0 Отговор
    този навремето беше водач на организация свободни без деца интересно колко ли се скопиха заради него и защо той не се е скопил ами е един долен лъжец