14 Февруари, 2017 11:00 3 178 0

5 неща, които всяка жена трябва да чуе

5 неща, които всяка жена трябва да чуе - 1

Всяка една от нас живее и разказва своята история – история за това кои сме, какви сме и защо правим нещата, които правим. Повечето от нас говорим своите истини. Смело излизаме от кутиите, в които сме затворени и отхвърляме нещата, които не отговарят на принципите ни. Понякога сме луди и непредвидими, но ни обичат, въпреки странностите ни, защото правим света по-интересен.

Това, което си ти не бива да е мистерия. Това, за което си създадена всъщност е много просто: да се радваш на собствената си красота и да бъдеш себе си на пълни обороти без да се извиняваш за това. Ако някога се чустваш изгубена или несигурна по отношение на това какъв човек си, има 5 неща, които трябва да си припомяш.

1. Дишай

За нещастие, нещата не винаги са цветя и рози. Ще има моменти, в които ще проклинаш факта, че ти се е наложило да пораснеш. И това е добре. Нормално е. Това са дните, в които биваме изпитани. Те ни дават възможност да станем по-добри версии на самите себе си. Когато подобни дни настъпят в твоя живот, си напомни да дишаш. Изпитите и тестовете са част от нашето пътуване, а ти си много по-силна отколкото си мислиш. Можеш да преминеш през всичко, стъпка по стъпка.

2. Усмихвай се

Знаеш ли, че всъщност усмихването те прави щастлива? Истина е. Опитай. Още сега, където и да си. Нямам предвид жалък опит за извиване на устните. Говоря за пълна, голяма усмивка и показване на поне малко зъби. От онези усмивки, които те карат да затанцуваш и да засияеш. Разбра ли? Добре. Задръж така за около 5 секунди. Как се чувстваш? Пак заповядай. Дори и когато имаш лош ден, можеш да намериш нещо, заради което да се усмихнеш.

3. Ти си красива

Ти си. Независимо дали си размер 48 или 32, ти си красива. Не позволявай на никого да ти казва нещо друго, включително и ти самата. Погледни отражнеието си в огледалото. Вместо да се фокусираш върху обичайните критики, наблегни на уникалните си черти. Ти си богиня, магьосница, привлекателна, невероятна, дръзка. Запомни го. Няма никоя друга на планетата с твоите извивки, твоята кожа и твоите очи. Дори и отново да е някой от онези лоши дни, намери нещо, което харесваш в себе си и се фокусирай върху него. Тогава открий нещо друго, после още нещо и така... Много скоро ще си намигаш и ще си изпращаш целувки в огледалото.

4. Ти си силна

Истина е. Най-вероятно е имало период в живота ти, когато си се чувствала зле. Може би е било заради провалена връзка, може би заради финансови затруднения. Сви ли се на топка или се скри под одеялото? Не си! Вдигнала си се на крака. Продължила си. Намерила си начин. Защото имаш вътрешен воин в теб! Тя е тази, която те бута напред и ти напомня да не лежиш. Тя е тази, която знае, че можеш да преодолееш всяко препятствие преди ти да го осъзнаеш. Това нещо наречено живот? Вече си успяла в него!

5. Обичай се, няма нищо нередно в това

Гаджето ти, което те е наранило? Забрави го. Онези хора, които те съдят и те омаловажават? Забрави ги. Ти си невероятна и трябва да обичаш всяко малко нещо в себе си. Ти не си нещата, които хората виждат. Ти си различни нюанси на уникалното събрани с любов и вързани с панделка. Обичай всеки цвят от себе си, всички несъвършенства, които те правят това, което си. Ти си страхотна и заслужаваш да те обичат. Дай това на себе си. Обичай се без извинение. Само тогава ще бъдеш способна да обичаш някой друг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА