Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 09:27 3 468 5

Най-трогателното предложение за брак (ВИДЕО)

  • предложение-
  • брак-
  • романтично-
  • трогателно
Най-трогателното предложение за брак (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Предложението за брак е неповторима емоция в живота на всяка жена, а мъжете могат да бъдат страшно креативни понякога. Веднъж взели решението и преодолели стреса да попитат, те търсятнай-романтичния и запомнящ се начин да изненадат своята избраница.

Някои избират традиционни варианти, други - по-нестандартни. Случва се някои предложения за брак да завършат с пълен провал, но повечето са доста успешни. Във видеото, което ви предлагаме, ще видите как се иска ръка по възможно най-трогателния начин.

Исaк и годеницата му, както и с 60 техни приятели и роднини, ще ви просълзят, но и ще ви накарат да се усмихнете. Исак кани приятелката си на вечеря при родителите си. Когато тя отива там, брат му й предлага да чуе песен на слушалки, седнала в багажника на Honda CRV. Колата потегля и приказката започва...

Вижте най-сърцераздирателното предложение за брак, документирано в историята на Интернет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бате Петьо

    5 0 Отговор
    И от утре ще започне да му яде душичката !
  • 2 Олигарха

    5 0 Отговор
    Горкия човечец, какво само го чака... край с живота му... отиде му заплатката, мнението и времето. Амин.
  • 3 незнайко

    2 0 Отговор
    До първи и втори коментиращи ! Не може ли това момиче да е богато и да му трябва само внимание и любов ?

    Коментиран от #4

  • 4 Айай

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Може! Но явно 1 и 2 са случили на мрънкащи фурии с тъщи родени за морски пехотинци, а не за баби... Нищо му няма на предложението.
  • 5 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Боже,какви маймунджилъци!Обясненията в любов и предложенията за брак са неща,които се случват между двама души и трябва да си останат между тях - сватбата е публично тържество.Да свикаш Народното събрание и да вкараш целият интернет в личното си пространство е пошло и фалшиво и е признак на всичко друго,освен на дълбоки чувства.После по същия панаирджийски начин ще документират и развода си - важното е "да видят хората".А защо?