Last news in Fakti

21 Февруари, 2017 00:30 8 709 10

8 пренебрегвани женски ерогенни зони

  • ерогенна зона-
  • устни-
  • коляно-
  • секс-
  • оргазъм
8 пренебрегвани женски ерогенни зони - 1
Снимка: Shutterstock
Жените често се оплакват, че мъжете обръщат внимание само на женските гениталии и забравят другите ерогенни зони, чието стимулиране доставя огромно удоволствие. За да увеличите удоволствието си по време на секс, накарайте своя партньор да обърне повече внимание на някои определени части от вашето тяло: Пубисът

Зоната над генеталиите, където е срамната кост, може да бъде интересен източник на удоволствие. Нежното докосване в тази част от женското тяло биха могли да бъдат вълнуващи и приятни.

Областта зад коляното

Областта зад коленете има нежна и мека кожа, която е изключително чувствителна. Мъжът може да я целува или пък да я масажира с помощта на етерично масло или лосион. Самите колена и по-специално върховете им (около капачката на коляното) също са ерогенна зона.

Седалищната област
Много силна ерогенна зона, която, обаче, изисква бавен подход. Мъжът може леко и нежно да прокара пръстите си.

Коремът

Целуването и масажирането на корема би могло да бъде много приятно изживяване и дори да доведе до оргазъм. Специалното внимание в тази зона гарантира носи гарантирано удоволствие и увеличаване на възбудата.

Шията

Тази част от женското тяло е много чувствителна. Истински възбуждащо е мъжът нежно да масажира раменете ви и още по-нежно да целува шията и врата ви.

Скалпът

Масажирането на скалпа носи голямо удоволствие. Това се дължи на факта, че скалпът е покрит с нервни окончания, които са много чувствителни на допир. Освен това масажът в областта на главата насища тялото ви с хормони като допамин и серотонин.

Краката

Релаксиращият масаж на краката може да се превърне в нещо много възбуждащо, тъй като стимулирането на някои точки там могат да предизвикат сексуално желание.

Устните

Опитайте да прекарате най-малко 5 минути в целувки, преди да продължите с каквото и да е друго. Устните са една от най-еротичните зони в женското тяло. Опитайте различни сила и интензивност, като дори нежното докосване на устните може да ви достави голямо удоволствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Този

    5 3 Отговор
    Ееех Вени Вении страхотна си.Немам думи.

    Коментиран от #3

  • 3 Танас

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Този":

    Язе ви думам дека Венито е СРАШНУУУ!)))))
  • 4 Бай Този

    7 1 Отговор
    Нема грешка а,Танасе?
  • 5 гощо

    8 1 Отговор
    Венче като те подкарам от краката целувай-целувай цялата ще те изпапкам!?!?

    Коментиран от #6

  • 6 Дедо ПОП

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "гощо":

    Ех...гощо...вярно е че , меракът умира последен !

    Коментиран от #7

  • 7 гощо

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Дедо ПОП":

    Дедо попе мераклййте сме повече от китайците и индййците взени заедно!!!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Дедо ПОП

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "гощо":

    Вярно е гощо, щото аз съм мераклия на Стана, но тя ми казва че е грехота , бил съм Божи служител..? Ама аз го питах /началника ми /, и той ми каза че , наистина е грехота да си искаш от чужда булка но, НЕ Е грехота ако тя си поиска ???
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 misli posle govori

    0 0 Отговор
    Венелино зарежи тази работа.Виж колко боклуци-изнасилвачи има.
    Ке те вземем да ги превантираш