20 Февруари, 2017 18:27 726 0

Всеки ден да ядеш снимката на любимия си актьор (ВИДЕО)

  • снимка-
  • фен-
  • актьор-
  • изяжда-
  • джейсън сийгъл-
  • видео

Американецътна Джейсън Сийгъл очаква реципрочен жест от актьора

Всеки ден да ядеш снимката на любимия си актьор (ВИДЕО) - 1

Известно е, че актьорите, най-вече онези, сдобили се със звезден статут, са следвани от тълпи от фенове, някои от които съвсем спокойно могат да бъдат наречени "откачалки". С подобен фен се е сдобил и американският актьор Джейсън Джордан Сийгъл, известен с ролята си на Маршъл Ериксен от комедийния сериал „Как се запознах с майка ви“.

За да привлече вниманието на своя кумир, младият американец ежедневно изяжда по една негова снимка, като публикува видео на подвига си в своя youtube канал, съобщава руският сайт "Филмпро".

Младежът, с потребителско име Dog Sh*t, заявява, че ще яде снимки на Сийгъл толкова дълго, колкото е необходимо, за да накара актьорът да стори същото.

Забележително е, че младият мъж, чието име не е известно, не търси лесния начин и изяжда по една снимка с формат А4. Като цяло, този процес му отнема около четири минути.

Досега Джейсън Сийгъл не е отговорил на поканата — да изяде снимка на своя анонимен почитател — така че фенът най-вероятно ще яде хартия още дълго време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА