Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 16:00 1 466 2

Мерил Стрийп скочи срещу Лагерфелд

  • мерил стрийп-
  • карл лагерфелд-
  • оскар

Актрисата обвини моделиера, че й проваля празника на "Оскар"-ите 

Актрисата Мерил Стрийп обвини дизайнера Карл Лагерфелд, че й проваля празника на "Оскар"-ите, като я обвинява без право, че иска да й платят, за да носи нечий тоалет на червения килим за церемонията, предаде Си Ен Ен.

Карл Лагерфелд каза, че Мерил Стрийп се е отказала да носи рокля "Шанел" на церемонията за наградите "Оскар", защото не искали да й платят. Думите му бяха разпространени от медии по цял свят.

"Историята беше разпространена по цял свят и продължава да надделява над моето участие в церемонията за наградите "Оскар" по повод на рекордната ми 20-а номинация и да засенчва тази чест в очите на медиите, колегите ми и публиката" - подчерта в изявление 67-годишната актриса.

Мерил Стрийп е най-уважаваната и награждавана актриса на своето поколение. Тя е номинирана за 89-ите награди "Оскар" за играта си в комедията "Флорънс". Мерил Стрийп вече е печелила три награди "Оскар".

Вчера Мерил Стрийп не прие извинението на Карл Лагерфелд, който обясни как "е разбрал погрешно, че Мерил Стрийп е избрала друг дизайнер заради заплащането", както и че съжалява за "полемиката".
"Общото "изявление" на г-н Лагерфелд , че съжалява за тази "полемика", не беше извинение" - каза Стрийп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киноман

    1 1 Отговор
    Тази ако не ми плати, няма да отида да я гледам..
  • 2 Баба

    0 0 Отговор
    Браво ! А дано се кротне и да прехвърли амбициите си върху внучето.