27 Февруари, 2017 14:19 5 526 0

Дев Пател доведе майка си на Оскарите и интернет се влюби в тях

  • дев пател-
  • оскари-
  • майка-
  • червен килим-
  • интернет-
  • анита пател

Въпреки че британският актьор не спечели награда, той открадна сърцата на публиката

Дев Пател доведе майка си на Оскарите и интернет се влюби в тях - 1
Снимки АП/БТА

Британският актьор от индийски произход Дев Пател може и да не успя да спечели Оскар за най-добър актьор в поддържаща роля на тазгодишните награди на филмовата академия, но спечели сърцата на интернет потребителите, след като се появи на червения килим хванат ръка за ръка с майка си.

Докато той изглеждаше спретнат и елегантен в своето кремаво сако и черна папийонка, майка му Анита слиса всички с прекрасно традиционно сари в черно и златисто.

Хората с право се влюбиха в невероятното дуо.

Актьорът Били Айкнър коментира в Туитър, че ако някога бъде номиниран за Оскар, той също ще заведе майката на Пател на церемонията по връчването на наградите.

Някои потребители коментираха, че г-жа Пател е била най-великолепната дама на червения килим.

Пател беше номиниран за изпълнението си в Lion, но загуби от Махершала Али, който отнесе наградата за ролята си във филма Moonlight, който в крайна сметка спечели Оскар за най-добър филм на 89-ата церемония по връчването на най-престижните филмови награди.

Дев Пател доведе майка си на Оскарите и интернет се влюби в тях


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА