1 Март, 2017 18:22 901 0

Лейди Гага ще замести Бионсе

  • лейди гага-
  • бионсе-
  • коачела-
  • музикален фестивал-
  • сащ-
  • калифорния

Бременната с близнаци изпълнителка е получила предупреждение от лекуващия си лекар

Лейди Гага ще замести Бионсе - 1
Снимка: shutterstock

Лейди Гага (Lady Gaga) ще запълни празнината, която Бионсе (Beyonce)остави, след оттеглянето си от тазгодишното издание на музикалния фестивал Коачела (Coachella), съобщават от TMZ.

Организаторите на събитието, все още не са финализирали сделката с екстравагантната певица, но съвсем скоро и това ще се случи.

Както стана ясно по-рано, бременната Бионсе заяви, че няма да участва още миналата седмица, защото лекарят ѝ я предупредил да внимава.

Тридневният фестивал за музика и изкуства Коачела, се провежда ежегодно в Айдахо, Калифорния и от години събира звезди от музикалната сцена. Започнал през 1999 г. като фестивал на независимия и алтернативния рок, през годините той се ее превърнал в една от основните музикални прояви на живо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА