5 Март, 2017 12:56 2 999 1

Какво става, когато изпиеш бутилка с текила

  • текила-
  • бутилка-
  • какво

Мъж загина заради бас

23-годишен мъж почина, след като изпи цяла бутилка текила в нощен клуб, съобщи „Дейли Мейл“.

Инцидентът е станал в нощен клуб в Доминикана. Келвин Мехия решил да изпие бутилката, след като сключил облог с приятели.

Той изпил бутилката и спечелил $ 630. Малко по-късно обаче се сринал на пода и повече не се изправил. Причината за смъртта му е алкохолно отравяне. От заведението отказват да носят отговорност за случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШАРАН БГ

    3 2 Отговор
    Какво му е виновно "заведението"? От нощния клуб трябвало да му затапят гърлото...?? Нещастникът просто е искал да бъде член на дружеството ГГЗ / Гърло Г.з Затрива/" Е....успял. Каква е била вместимостта на бутилката - 500, 750 или 1000 мл ? Да знаем на каква бутилка можем да се хващаме безопасно на бас !