6 Март, 2017 17:09 7 066 2

Защо да си купувате по-голям номер обувки

  • обувки-
  • токчета-
  • мазоли-
  • пришки-
  • парти

Звезден трик за удобство на всяко парти

Защо да си купувате по-голям номер обувки - 1
Снимка: Shutterstock

Сигурно ви е направило впечатление, че някои звезди се появяват на червения килим с обувки, които очевидно са прекалено големи за техните крака. И ако преди време да се появите с обувки два номера по-големи от вашия размер, беше сериозен гаф, днес е почти тенденция.

Истината е, че има много сериозна причина холивудските звезди да предпочитат да носят по-дълги или широки обувки - тайната е, че по този начин краката им няма да се подуят и да им се образуват болезнени пришки, ранички и мазоли. По-големият номер обувки им осигурява възможността на издържат на продължителното стоене и чакане преди шоуто да започне.

Обикновено стилистите подпъхват специални силиконови подложки, които не позволяват на крака да се плъзга и на обувката да излезе. Кракът стои удобно, няма отоци и пришки. Обикновено роклите на подобни събития са дълги и обувките остават скрити, както и ефектът „по-голям размер“, но практиката става толкова честа, че все повече жени дори не се опитват да го скрият.

Затова имайте предвид, ако ви предстои събитие или парти, на което ще стоите дълго време прави, можете да се възползвате от този звезден трик. Достатъчно е да си вземете обувки с половин или един номер по-големи. Така, дори когато краката ви се подуят лекичко, няма да се сдобиете с грозни и болезнени рани и мазоли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ema

    2 0 Отговор
    Аз не мога да си купувам по-големи обувки защото нося 44 номер обувки
  • 2 Ани

    1 0 Отговор
    Предпочитам обувката да е моя размер, като под моят размер имам предвид обувка, която в никакъв случай не ме стяга, а има достатъчно пространство за да се чувстват краката ми комфортно.