9 Март, 2017 14:40 4 883 0

Актьор от Хари Потър счупи врата си след челен удар

  • хари потър-
  • актьор-
  • джим тавар-
  • счупен врат-
  • катастрофа-
  • болница

Британският актьор Джим Тавар е пострадал при тежка автомобилна катастрофа

Актьор от Хари Потър счупи врата си след челен удар - 1

Един от актьорите, участвали в култовата филмова поредица за младия магьосник Хари Потър, се възстановява от тежки травми след автомобилна катастрофа, съобщава „Скай Нюз“.

Джим Тавар се намира в интензивно отделение със счупен врат и пробит бял дроб.

Британският комик, който играе в „Хари Потър и затворникът от Азкабан“ е бил приет в болница с 15 счупени ребра, фрактури на краката и гръдната кост.

Съпругата му Лаура е публикувала снимка на родения в Есекс актьор в социалната мрежа Facebook, на която той лежи в болничното легло.

Актьор от Хари Потър счупи врата си след челен удар

Тя пише: "Сега, когато семейството му е информирано, Джим ме помоли да споделите всичко, което знам за катастрофата, в която е участвал вчера. Сега той лежи в интензивно отделение. Направени са му две кръвопреливания и е на път да се подложи на първата планирана операция. Това е истина, а не филмова роля.“

"Моля ви, пращайте му хубави мисли докато се бори да премине през това изпитание“.

Тавар играе ханджията Том в третия филм за Хари Потър. Той прекарва по-голямата част от времето си в Лос Анджелис.

Актьор от Хари Потър счупи врата си след челен удар


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА