Last news in Fakti

9 Март, 2017 18:04 1 490 2

Мадона тренира по 5 часа във фитнеса всеки ден

  • мадона-
  • фитнес-
  • тренировка

Певицата отдавна е запалена фитнес маниачка

Мадона тренира по 5 часа във фитнеса всеки ден - 1
Снимка: shutterstock

58-годишната поп звезда Мадона поддържа младежката си форма, като тренира по 5 часа на ден във фитнеса. Това разказа бившият личен треньор на певицата Стейси Грифит, която се появи в телевизионно токшоу в Ню Йорк по-рано тази седмица.

Фитнес инструкторката разказа, че тренировките на Мадона са толкова интензивни, че могат да се сравнят с тези на професионалните атлети.

Грифит разкри и част от режима, който Мадона спазва, съставен от настоящия ѝ личен треньор Крейг Смит, заради представянето на новата ѝ книга "Две обиколки от нулата".

Тренировките на Мадона са смесица от йога, бойни изкуства и бокс, както и серии от упражнения за всяка част от тялото ѝ.

Отдавна е известно, че Мадона е фитнес маниак. Тя дори отвори своя собствена верига фитнес салони — Hard Candy Fitness през 2010 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поп Грую

    1 0 Отговор
    Епа тя обеща да направи м...т на всички от избирателната колегия, гласували за Хилари, начи требе да е в добра форма.

    Коментиран от #2

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Поп Грую":

    Да ама ако я изберат ! Така, че уговорката отпада.