Last news in Fakti

11 Март, 2017 15:46 4 584 3

5 ползи за тялото от чаша топла вода

  • вода-
  • топла-
  • преварена-
  • полза-
  • здраве
5 ползи за тялото от чаша топла вода - 1
Снимка: Shutterstock

Хранителните навици, както и приема на вода, са един от най-важните фактори за контрола върху здравето. Чаша топла преварена вода на ден може помогне за много здравословни проблеми. За разлика от чешмяната, преварената вода не съдържа тежки метали и други вредни съединения, които се трупат в организма и предизвикват сериозни здравословни проблеми. Ето какви са ползите за организма от пиенето на топла преварена вода:

1. Изчистване на кожата, особено видимо при хората с проблемна кожа.

2. Облекчаване на менструалните болки, поради отпускащото действие, което има топлата вода.

3. Стимулиране работата на стомаха и разрешаване на проблемите с подут стомах и газове, ако се приема половин час преди хранене. А изпита след закуска чаша топла вода помага за ускоряване на метаболизма и изгарянето на калориите.

4. Редовното пиене на топла вода помага за циркулацията и изпотяването, а също така изхвърля токсините от тялото, което улеснява работата на бъбреците.

5. Редовното консумиране на топла вода помага при астма, и облекчава гърлото при настинка и кашлица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вес

    5 0 Отговор
    Предлагам да отделите специална секция - "Размисли на една блондинка" и съм убеден, че тя ще бъде най четената и коментираната. Можете да започнете с тази статия в която се твърди, че от преварената вода се изпаряват (или нещо друго) тежките метали. Може да се засмеете и да кажете - химия за седми клас, но пък звучи някак готино, колко лесно можеше да се преодолеят многобройни проблеми с замърсяването при едно просто нагряване до 100 градуса. Тъй като това разбира се е невъзможно, поне се дава надежда на дебеланите, че ще отслабнат с топла преварена вода.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Този

    5 0 Отговор
    Вении-един от наше село пропи топла вода и жена му избега. Може и случайност да е.