Last news in Fakti

13 Март, 2017 00:43 760 0

Майли Сайръс се омъжи тайно?

  • сайръс-
  • хемсуърт-
  • сватба-
  • снимка
Майли Сайръс се омъжи тайно? - 1
Снимка: БТА/АР

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт тайно са се венчали!? Това е най-пресният слух от света на шоубизнеса, след като таткото на певицата Били Рей Сайръс качи мистериозна снимка в Instagram.

На кадъра Майли се вижда на камера с усмивка до ушите облечена в рокля, наподобяваща булчинска. Над самата снимка пък гордият татко загатва за щастливото събитие с думите: „Толкова съм щастлив, че ти си щастлива“.

Под снимката веднага се изсипаха десетки коментари от фенове, които развълнувано коментираха дали Сайръс най-накрая се е венчала за любимия си Лиъм Хемсуърт. На кадъра се вижда и отражението на женско лице в камерата, което също събуди някои въпросителни. Повечето последователи на Били Рей смело предположиха, че това е самата Майли, уловена как гледа в камерата своята сватбена снимка.

За потенциалната сватба на Сайръс и Хемсуърт се изписа какво ли не. Двамата имаха бурна връзка и годеж, който приключи след 4 годишни отношения през 2013. Двамата се събраха отново в началото на 2016 като подновиха плановете си да се венчаят. Спекулираше се за мястото и датата, като по последна информация се очакваше да си кажат „да“ това лято на плажна церемония.

Майли Сайръс се омъжи тайно?
Снимка: instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА