Last news in Fakti

15 Март, 2017 00:30 9 315 12

Сексът може да съсипе връзката ви

  • секс-
  • изневяра-
  • връзка-
  • раздяла
Сексът може да съсипе връзката ви - 1
Снимка: Shutterstock

Много двойки, които са заедно от много години, твърдят, че хармонията в отношенията им се дължи на разбиране, взаимно уважение, комуникация и т. н. Оказва се обаче, че интимността в спалнята също има решаващо значение, според сексолозите. Сексът е потребност като храненето и пиенето и макар с годините страстта между двама души да намалява, липсата му може да доведе до раздяла. Ето как сексът може да съсипе една привидно здрава връзка:

1. Липса на секс

На първо място, сексът може да развали отношенията ви, ако просто липсва. Семейният живот променя приоритетите в битието на хората. Времето не стига, задълженията нарастват двойно, това обаче не е причина да се откажете тотално от секса с партньора си.

2. Еднообразието в секса

Еднообразният и скучен секс спира да бъде възбуждащ и дори да носи удоволствие. В един момент съпрузите започват да се чувстват като приятели и съквартиранти, което почти убива интимността помежду им. Не е нужно правите някакви акробатики или да стигате до крайности, но е хубаво да експериментирате с нещо ново в секса от време на време.

3. Секс по план

Хората, които планират всяка една секунда в спалнята, провалят самото изживяване. Най-хубавият секс е спонтанният. Мъжете често се оплакват от партньорките си, които превръщат секса в нещо стерилно, планирано и разграфено до секунда. Това убива емоцията и удоволствието в любовния акт.

5. Лош секс

Ако партньорите са егоисти и не се интересуват от удоволствието на другия, от неговите нужди и желания, това неминуемо ще доведе до охлаждане и дистанция между двамата, както и до нежелание да споделят леглото си.

5. Изневяра

Когато сексуалният живот не е на ниво, естествено е човек да потърси внимание другаде. Плътското удоволствие обаче може да прерасне и в емоционална афера, което със сигурност ще доведе до край на връзката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Този

    9 0 Отговор
    Браво Вении.Само секс,по план,без план,нощен и ДЕНОНОЩЕН.
  • 2 Дедо ПОП

    7 0 Отговор
    Оффф...ставам сутрин и чета...секс, цял ден чета ...секс, вечер пак чета ...секс , но какво беше това секс ?
  • 3 кроко

    7 2 Отговор
    В България секс няма, на изчезване сме ! Индия, Китай, Пакистан, Бразилия, САЩ, те, там правят хората секс !
  • 4 Вени е топ

    8 0 Отговор
    Вени, от Роската знам, че ти авторката на тази статия си пада по разнообразния секс, браво на момето!
  • 5 Kojo

    5 0 Отговор
    Само кавали му е майката.Жените умират да правят кавали и са много щастливи!
    Повече кавали, по здрав брак!
  • 6 kroky

    0 2 Отговор
    А бе, кой си намира работа и ги пише тия глупави статии! Всеизвестно е, че човека е полигамно животно. Всички тези бълвочи като вярност, разбиране, взаимно уважение и т.н., са породени от строежа на обществото ни. В същността си всеки индивид е устроен така, че да ч.ка и беж... Природата си знае работата, само дето ние й се месим и налагаме измислени порядки с което се оправдаваме с глупости...
  • 7 Ставри

    2 1 Отговор
    Вени, обичам те.
  • 8 Жалко за Нацията

    6 1 Отговор
    Хората във България са комплексирани, недояли, недооблечени, с един негативен наследен живец, нямат възможността да се отпуснат напълно в ежедневието си. Няма как изстрадалият човек да прави хубав секс.
    Проблемът е много по-голям, темата като че ли е извън нашите граници на обсъждане във България. Жените ни са притиснати, изстискани, уморени, какъв секс и какви 2 - 3 и 4 лева.

    Мъжете не се чувстват мъже, нямат една стотинка да заведат някъде любимата си освен в кварталното кафе или на мижава "ал аутклузив" почивка по родното радиоактивно черноморие.

    Съжалявам, това е истината. И лошото е, че будните заминаха, останалите страдат. Та.. Секс остава само дума.

    Коментиран от #9

  • 9 Вени е топ

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Жалко за Нацията":

    Добре издържано граматически, пълен и кратък член,''з'',''с''; можеш да станеш редактор във фактите. Само малко ти бяга ''в'' и ''във'', да те вземат на хонорар!
  • 10 БОБЧО

    2 0 Отговор
    ВЕНИ МНОГО ХУБАВА СТАТИЯ -ОБИЧАМ ТЕ ИСКАМ ОЩЕ ТАКИВА СТАТИИ ДА ПУСКАШ ВСЕКИДНЕВНО.
  • 11 истина една

    0 0 Отговор
    Сега пък заради един секс да си прецакаш газовото утопление
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.