Last news in Fakti

16 Март, 2017 19:03 1 346 2

Бившата на Тръмп пише книга за семейството

  • тръмп-
  • ивана тръмп-
  • семейство тръмп-
  • мемоари-
  • книга

Първата съпруга на президента на САЩ - Ивана Тръмп пише мемоари за това как е отгледала трите си деца с Доналд

Бившата на Тръмп пише книга за семейството - 1
Снимка АП/БТА

Ивана Тръмп, първата съпруга на американския президент Доналд Тръмп, пише своите мемоари, които ще се съсредоточат върху трите ѝ деца - Доналд младши, Иванка и Ерик, съобщава USA Today.

Новата книга ще разкрие някои от семейните тайни на семейство Тръмп. Книгата, озаглавена "Създаването на семейство Тръмп", трябва да излезе на пазара на 12 септември.

В нея ще бъдат описани подробности от живота на авторката в родената в Чехословакия, бягството ѝ от комунистическия режим и преместването ѝ в Ню Йорк, първите й стъпки като манекенка и срещата й с бъдещия американски президент, за когото е омъжена от 1977 г. до 1992 г.

В книгата обаче, основно място ще заема времето, което Ивана е посветила, за да отгледа децата си – дъщеря ѝ Иванка и синовете ѝ Дон и Ерик, които се заеха с бизнес делата на своя баща, след като той стана президент на САЩ.

68-годишната Ивана обещава, че книгата ще разкаже една история за "майчинство, здравина и устойчивост".

Издателството, което пуска мемоарите на Ивана, описва книгата като „аполитична“, така че е малко вероятно появата ѝ на книжния пазар да изиграе някаква роля в президентската кариера на Тръмп, когото Ивана подкрепи по време на изборите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    1 0 Отговор
    Голям вълк е тази, да я гълташ за страх
  • 2 Кака Гинка

    3 1 Отговор
    Вълк ли?Жената е почти на 70 години и всъщност изглежда доста добре за възрастта си.А това,че е решила да разкаже за живота си без да оплюе бащата на децата си (както биха направили повечето гъски),само и прави чест.