Last news in Fakti

17 Март, 2017 10:36 6 192 3

Памучен тампон с вода върши чудеса

  • тампон-
  • вода-
  • уста-
  • дезинфекция
Памучен тампон с вода върши чудеса - 1
Снимка: Shutterstock

Водата за уста може да се използва и за други цели.

Ако обтриете подмишниците си с памучен тампон, напоен с този деинфекциращ продукт, ще убиете всички микроби и ще имате приятен аромат на свежа мента.

Можете също да я използвате за дезинфекция на четката за зъби, и други повърхности в банята и тоалетната. Ако пък сложите памук с вода за уста в кофата за боклука, той ще абсорбира миризмите.

Водата за уста перфектно омекотява грубата кожа на краката, както допринася и за изчезването на мазолите и кокошите тръни. Този метод срещу груби пети има зашеметяващ резултат и ефектът напълно оправдава разходите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    7 1 Отговор
    Българинът е голям рационализатор,някак си му е заложено винаги да ползва нещата не по предназначение.Не бих се учудила,ако следващата статия ни препоръча да гримираме с боя за обувки,вместо с туш за мигли...

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кака Гинка":

    Не е само българина, всички сме така. Тези статии идват предимно от чужди информационни канали, не защото у нас никой не прави или не знае разни неща, а защото никой не си прави труда да опише наученто или откритото, да го систематизира. Но мисълта ми е че и другите по света гледат да не дават пари за глупости, просто културата на материализма ни създаде грешно впечателение че на запад масово се ползва и вхърля нещо и после отивате да си купите нещо безполезно, но скъпо. Не е така, просто и там ги облъчват със същоте неща, но хората не сме толкова различни.
  • 3 Стара Кака

    2 1 Отговор
    Без майтап, в ранния социализъм това с боята за обувки съм го правила, къде ти тогава аркансил, имаше само за някои... от Париж и наблизо...