18 Март, 2017 00:15 1 419 1

Великобритания скастри принца купонджия (ВИДЕО)

  • принц уилям-
  • купон-
  • ски

Принц Уилям понесе критики заради ски ваканция в Швейцария

Вторият по реда на унаследяване на британския престол принц Уилям понесе критики за ски ваканция в Швейцария, вместо да се присъедини към важен ангажимент на кралското семейство, съобщава "Дейли мейл".

Недоволството на медиите беше подхранено от среднощните изяви на 34-годишния херцог на Кембридж на дансинга в курорта Вербие тази седмица.

Таблоидната преса подложи на критика благородника, че не работи достатъчно усърдно. Вестник "Сън" използва за него заглавието "Безделник край трона".

Принц Уилям отиде да кара ски в Алпите, докато 90-годишната му баба, кралица Елизабет Втора и други възрастни членове на кралското семейство почетоха Деня на Общността на нациите на церемония в Лондон в понеделник.

Списъкът на кралските официални ангажименти разкрива, че херцогът на Кембридж се е включил сумарно в кралски прояви в продължение на 13 дни, брат му Хари - 28, а кралицата - цели 24 дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Buckigham

    3 0 Отговор
    Само така Уилям,извади бастуна от задника!Ако баба ти те уволни дисциплинарно,ще кандидатствам за твоята работа!