Last news in Fakti

17 Март, 2017 11:36 5 067 6

На съд заради еротична реклама с енот

  • съд-
  • иск-
  • реклама-
  • видео-
  • енот-
  • права-
  • животни

Ръководството на зоологическата градина "Животните не са са играчки" съди рекламно студио "Арт-Мск" за нарушаването на правата на животните, и по-точно на миещата мечка. Животното било дадено под наем на студиото през август миналата година. По-късно станало ясно, че то е използвано като герой в рекламен клип, в който заедно с полугол модел си играят в леглото.

Когато видели похотливите кадри с участието на предоставения от тях енот, ръководството на зоопарка подало иск за премахване на кадрите.

През октомври 2016 г., след като все още не били получили никакъв отговор от компанията, наела енота, ръководството на зоопарка подало нова жалба пред окръжния съд с искане за компенсиране на моралните вреди, причинени на миещата мечка.

На 14 март тази година зоопаркът "Животните не са играчки" подновява делото в Окръжния съд с искане снимането на еноти и други животни в реклами, съдържащи еротични сцени, да се признае за нарушение на правата на животните.

Представители на рекламното студио от своя страна се заканили на защитниците на правата на животните да подадат ответен иск срещу тях заради повреденето от енота бельо на модела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    30 5 Отговор
    Безмозъчни изроди!!!
    Разлигавянето и идиотщината минават вече всякакви граници!
    На къде върви света с такива разбирания за животните и поставянето им пред хората?
  • 2 луд свят

    30 2 Отговор
    Сбъркан свят сбъркан !?
    И ся всички дет гледате кучета, котки, порчета и пр да не вземе да се съблечете пред животното, че току виж ви почукал на вратата някой ПЕТ, ЕКО и пр. терорист да ви осъди за накърнените права на животинката на която едва ли и пука дали сте гол/а или с 5 ката дрехи.
    А това секс пред домашната хлебарка направо абсурд...за това доживот, а в някой страни, където влиянието на НПО-та и пр е много силно може и да ви гръмнат.
    Заеби ! А правата на човецит,е къде са правата на човеците...справка криминалните хроники...
    :(
  • 3 лудница

    24 1 Отговор
    А не са ли му накърнили морала като са го отдали под наем, това неодушевен предмет ли е, сега трябва да ги съди тя ;)
  • 4 Борис

    2 0 Отговор
    Тая кака що не ме вземе мен в леглото си ,давам дума че нема и да си помисля за съдилища.
  • 5 Кака Гинка

    6 0 Отговор
    Тази лудост вече идва и у нас.Ако кучета наръфат човек,"виновен си е човека."Ако обаче въпросният човек ритне някое от тях при самоотбрана,природозащитниците надават вой до небесата и искат главата му.Каква е тая животинска демокрация не мога да си обясня.Убийството на дете не впечатлява никого,но ако някой само замахне към животно...леле!Не че съм за жестоко отношение към животните,но да ги поставяш над хората е наистина много сбъркана работа.Извратени човекомразци диктуват правилата - до къде ще се стигне така?!

    Коментиран от #6

  • 6 охооехаа

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кака Гинка":

    Света си е наред. само дето е обърнат с главата надолу. Нали казват, че Господ бил проекция на нас и ние на него? Значи ако погледнем двустранно, щом казват, че той е наред, значи ние сме с главата надолу! Иначе би логично би било той да е с краката нагоре, ако ние сме в ред? но мой ние не сме в ред... съдя по случая, дори. Енота ил ли е стресиран, бит, тормозен, сексуално насилван? Ако е бил, значи са виновни в студиото! Ако просто е бил сниман как си играят, и не е бил тормозен, значи не е виновно студиото. В крайна сметка, животните питомните, си играят с хората - съдя по котки кучета и други. Енота е питомен. Ако е бил див и вкаран в леглото, това е наистина жестоко. Няма причина да се смята, че е извършено еротична реклама на животното ако не е било замесено в такава случка, а само е снимано. помислих, че жената е изнасилила енота и той е подал оплакване в Съда? Има и такива случаи - четох че дорив ЮЕсЕй Армии разрешили който си има сексуален любимец животно да си го вози с него? Не сип редставям някоой да помъкне горила или коза, но видях кенгуро на снимката? Аз си падам по шоколада и бих си возил няколко кашона, вместо мацка.