Last news in Fakti

18 Март, 2017 14:34 4 942 0

Кейт Мидълтън се появи с ослепителен тоалет в Париж (СНИМКИ)

  • париж-
  • кейт мидълтън-
  • рокля-
  • ослепителна-
  • посещение-
  • великобритания

Херцогинята на Кеймбридж успя да смени две рокли само за един ден

Кейт Мидълтън се появи с ослепителен тоалет в Париж (СНИМКИ) - 1
Снимка: БТА/АР

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън пристигнаха на важно двудневно посещение във френската столица в петък вечер. Целта на визитата им е да заздравят връзката между двете страни и да обсъдят с френското правителство възможностите, които се разкриват пред двете страни след излизането на Великобритания от Европейския съюз, пишат британските медии.

Таблоидите обаче се фокусираха върху зашеметяващите тоалети на херцогинята на Кеймбридж, която е известна с ненадминатия си стил и вкус. Само за една вечер, Кейт успя да се появи с две различни ослепителни рокли, които подчертаваха и описваха прекрасната ѝ фигура.

По време на галавечерята тя се появи със зашеметяващ тоалет на британска дизайнерка. Преди това тя се разходи из Париж в тясна черна рокля.Кейт Мидълтън се появи с ослепителен тоалет в Париж (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън се появи с ослепителен тоалет в Париж (СНИМКИ)

Това е първата си публична изява след т.нар. скандал, който се разрази заради медийното отразяване на ски ваканцията на принца, който бе уловен да се забавлява в нощен клуб в швейцарския курорт Вербие, където бе със свои приятели.

Въпреки публикациите в медиите и скандала, който се опитаха да създадат, кралската двойка изглеждаше много щастлива.

Кейт Мидълтън се появи с ослепителен тоалет в Париж (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА