Last news in Fakti

19 Март, 2017 10:51 1 744 0

Най-добрата причина да сложите камера в стаята на детето (ВИДЕО)

  • камера-
  • стая-
  • бебе-
  • наблюдение

Когато в семейството се появи нов малък член, цялото ви ежедневие се променя – режимът, сънят, свободното време, ангажиментите. За много родители най-голяма трудност представлява приспиването на бебето и най-вероятно те ще познаят себе в героинята на това забавно видео, която с всички сили се старае да не събуди бебето си, което най-сетне е заспало.

Тайрън Морис от ЮАР публикува в профила си във Facebook смешния видеоклип, записан от камера в детската стая. В него е заснет този момент, познат на повечето от родителите, когато след дълго пеене, люлеене, милувки и пр., малкото човече най-сетне заспива в креватчето си, но сънят му е все още много крехък и то може да се разбуди и от най-лекия шум и измъченият родител трябва да се справи с тежката задача да се измъкне от детската стая без да издаде нито звук.

Съпругата на Тайрън, Керин доказва, че в такива моменти родителите са способни да се превърнат в истински нинджи. На видеото се вижда как Керин успява, лежейки по гръб, да изпълзи като опитен разузнавач от стаята на Броди. От пръв поглед се вижда и, че приспиването на Броди не е било никак лесно и затова Керин е готова на всякакви подвизи само и само да не се наложи да повтори процедурата по приспиването.

Видеото предизвика необикновен отзвук в социалните мрежи. За броени дни то е гледано от повече от 14 милиона души, събрало е над 120 000 лайка и над 42 000 коментара. Повечето от коментаторите посочват, че сякаш не Керин, а те пълзят в тъмното.

"Ами че това съм аз!! Толкова съм щастлива, че не само аз съм в това положение", - пишат трогнати до сълзи родители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА