22 Март, 2017 00:30 17 050 3

Мъжът Овен - агресивен в секса и любовта

  • секс-
  • любов-
  • зодия-
  • овен-
  • мъж
Мъжът Овен - агресивен в секса и любовта - 1
Снимка: Shutterstock
Овенът е агресивен и енергичен във всички аспекти на живота. Освен това е егоистичен и това бързо става ясно на партньорката му - макар и добър любовник, той се интересува повече от собственото си удоволствие, отколкото от нейното.

Мъжът Овен лесно може да накара една жена да се влюби в него. Но тя през цялото време ще усеща, че седи върху вулкан, който всеки момент ще изригне.

Овенът е ревнив и собственически настроен, той иска от партньорката си да принадлежи само и единствено на него. Но това не важи за неговия сексуален живот - той може да е разнообразен и да включва много партньорки.

Овенът е склонен към по-брутални забавления в леглото, което не се харесва на всички жени.

В спалнята Овенът иска да доминира и да подчини изцяло партньорката си. Тя трябва да играе по неговите правила и да се съгласява на всяко негово хрумване.

Мъжът Овен смята, че в леглото постоянно трябва да се експериментира. Рутината не е за този мъж, той държи на разнообразието.

Овенът не е от мъжете, които дълго могат да чакат. Той иска да получи всичко веднага, в противен случай рязко губи интерес. Със сигурност жената, която дори веднъж се озове в леглото с мъж, роден под знака на Овена, няма никога да забрави това преживяване.

За мъжете, родени под този знак, е от огромно значение да се представят на ниво в леглото. Затова се радват винаги, когато получават комплименти за сексуалните си умения.

Идеалната партньорка за Овена е тази, която е готова да следва лудите му експерименти. А ако и тя има смели предложения, той ще се привърже много бързо към нея. За да задържите мъжа Овен за повече от една нощ, трябва да сте много изобретателни в леглото.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ПОП

    8 0 Отговор
    Тъкмо си мислих че , Венито днес не е писало за секс... и хоп ...писало е ?
  • 2 Скорпион

    6 4 Отговор
    Лельо Вени,когато стане дума за любов и секс има само една зодия-Скорпион!Убоде ли те веднъж и помниш за цял живот!
  • 3 Лео ди Каприо

    5 1 Отговор
    Не винаги животинския секс е за предпочитане!