Last news in Fakti

26 Март, 2017 00:30 14 604 3

10 неща за гарантирано секси излъчване

  • секси-
  • рокля-
  • дрехи-
  • жена
10 неща за гарантирано секси излъчване - 1
Снимка:Shutterstock

Не е тайна, че мъжете предпочитат жените без дрехи, а също и в дрехи, които подчертават тяхната женственост. Наистина има дрехи и аксесоари, които преобразяват жената на мига. С тях тя изглежда по-стилна и се чувства по-сексапилна и по-женствена. Те могат да се носят от всяка жена, подходящи са за всички размери и вкусове. Със сигурност вече имате повечето от тях в гардероба си и сте се възползвали от тяхната сила. Ето кои са те:

Дрехи с гол гръб

Високи токчета с тънки каишки

Блузи с голи рамене

Бял топ и сини дънки

Спортни клинчета

Рокля по тялото

Кожено яке

Червен акцент

Дантелени детайли

Малка черна рокля


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Този

    6 2 Отговор
    Браво Вени.Мноого е секси рокля с гол гръб и да се вижда цепката на дупето а?
  • 2 Танас

    10 0 Отговор
    На мене ми е баш арно , коги женорятя са саде по парфюм ! )))))
  • 3 Morgoth

    4 0 Отговор
    Първото и най-важно нещо, ако държиш на външния си вид е да се погрижиш за това което стои под дрехите. Само си представи колко сексапил и женственост излъчват 90 килограма под спортен клин, рокля по тялото или малка черна рокля, пък била тя със или без дантелени детайли и червен акцент. Да не говорим какво се получава като качиш всичкото това върху високи токчета с тънки каишки :)
    Тия момичета от снимките биха изглеждали също толкова добре и в гумени ботуши и миньорски костюм.