23 Март, 2017 14:01 4 432 4

Чарли Шийн: Лейди Гага искаше да ми танцува гола

  • чарли шийн-
  • лейди гага-
  • гола-
  • танцува-
  • видеоклип

Той трябвало да участва в музикален видеоклип с певицата

Чарли Шийн: Лейди Гага искаше да ми танцува гола - 1
Снимка shutterstock

Холивудската звезда Чарли Шийн твърди, че е получил пикантна оферта от скандалната изпълнителка Лейди Гага. Тя искала да танцува гола в скута му в нов видеоклип, който планирала да заснеме, пише NMA.

За предложението разказа самият Шийн преди време, в интервю за австралийската радиостанция KIIS 106.5.

"Звъни ми някакъв и казва: "Слушай, Лейди Гага ще направи първия си клип за МTV с рентгенов ефект. Тя ще играе стриптийзьорка в бар и единственият човек, в чийто скут ще танцува, е Чарли Шийн. След това звънна и тя. Аз не знаех какво да кажа. Все едно ми се обаждаше женският вариант на Елвис", разказа актьорът.

Шийн не пропуснал да се похвали и че изпълнителката на "Born This Way" е заявила, че ще танцува пред него,"облечена само с парфюм".

Гага му обяснила концепцията на видеото по следния начин: "Значи, Бритни, Линдзи [Лоън] и Лейди Гага бързат през трафика, за да стигнат до стриптийз бара. Те са танцьорките!"

След това заявила: „Аз ще бъда напълно гола. Имаш ли нещо против?“, а Шийн отвърнал: „Аз съм роден подготвен!"

След това обаче, разговорът поел в различна посока, превръщайки се в сериозна и философска дискусия и двамата "никога повече не говорили“, а плановете за този видеоклип, очевидно никога не се осъществяват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 естевес

    16 1 Отговор
    Чарли е пич
  • 2 Ево

    7 3 Отговор
    Чарли е квинтесенцията на истинския мъж...
  • 3 СИГОБАРА ИГОТОЧИ

    3 0 Отговор
    ЕВАЛА.....БРАВО ЧИЧО ЧАРЛИ.....

    САМО Е ТРЯБВАЛО ДА Е ПО -НАСТЯТЕЛЕН ПРЕД ЛЕДИ ГАГА.....
  • 4 Киро казана

    1 0 Отговор
    Чарли тегли и една п@тка майн@ бе !