14 Април, 2017 15:19 4 191 6

Блондинка: Роналдо мами

  • кристиано роналдо-
  • сексбомба-
  • елиза аниели

Според нея той си слагал подложки, за да изглежда достойнството му по-голямо

Испанската манекенка Елиза де Паничис Аниели разкри, че Кристиано Роналдо лъже за размера на мъжкото си достойнство, съобщи „Дейли Мейл“.

Звездата на Реал Мадрид често снима разголени фотосесии за реклами на бельо. Там пакетът му често изглежда доста изпъкнал. Според блондинката обаче той си слага подложки, за да създаде тази илюзия.

Аниели е имала кратка връзка с футболиста през лятото на миналата година. Тогава той е бил на ваканция в Ибиса. Тя дори беше засечена на едно парти на неговата яхта.

„Ние се запознахме и се забавлявахме. Не беше нищо специално. Той ми даде някои съвети за живота и семейството ми. Той има добра среда около себе си. Знае как да се забавлява. Кристиано е наистина мил човек. Това е важното“, заяви Аниели.

Тя не се е виждала с футболиста от тогава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    7 1 Отговор
    Абе важното е да има член и топки и не е обърнал резбата (поне така изглежда). Ся ако мами се излага повече.

    Коментиран от #2

  • 2 педалдо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Абе нещо не му чиста работата щом вече две деца си прави от сурогатни майки. Не е като да не го харесват жените, кво толкова има да направиш дете на някоя мадама и да заживееш с нея, да поемеш отговорност и за нея?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реална

    1 1 Отговор
    Абе тая ли ще ми говори ков е истинско и кое не с тия надути уста,ц.ци и г.з
  • 6 1234

    0 0 Отговор
    Тая какво иска,като мачтата на яхтата му ли да е голям?