9 Юни, 2017 15:11 2 288 1

Рене Зелуегър мечтае отново да е Бриджит Джоунс

  • бриджит джоунс-
  • рене зелуегър-
  • актриса-
  • роля-
  • филм-
  • поредица-
  • продължение

Актрисата се надява да има и четвърти филм от поредицата, вдъхновена от едноименния бестселър на Хелън Фийлдинг

Рене Зелуегър мечтае отново да е Бриджит Джоунс - 1
Снимка: shutterstock

Американската актриса Рене Зелуегър призна, че „егоистично” се надява да участва в поне още един филм, посветен на симпатичната неудачница Бриджит Джоунс.

В последния филм от поредицата негоинята осъмна с положителен тест за бременност, който я постави пред въпроса: "Кой е бащата?" — дали непрежалимия Марк Дарси (Колин Фърт) или факира на онлайн срещите Джак (Патрик Демпси).

Носителката на "Оскар" разкри желанието си да покаже каква би била Бриджит като майка, по време на Международния филмов фестивал „Гринуич” в Кънектикът.

„Наистина ми се иска да има още един филм. Желанието ми се основава на чисто егоистични подбуди. Честно казано харесвам Бриджит. Тя е много забавна”, сподели Рене Зелуегър пред изданието US Weekly.

Досега актрисата е участвала в три филма, вдъхновени от едноименния бестселър на Хелън Фийлдинг, които проследяват живота на непохватната и леко смотана мечтателка, копнееща да открие любовта и правилния човек до себе си.

В момента Зелуегър леко се е отдръпнала от актьорската професия, защото се е захванала с първия си проект като режисьор.

„Има нещо, което ще правя това лято, преди не съм го правила. Очаквам го с нетърпение. Ще видим какво ще се получи”, лаконична бе звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    1 0 Отговор
    Бе, наскоро май едни снимки на Зелуегър, на които изглеждаше покъртително след някакви хирургични и незнамси какви други интервенции, така че не знам доколко може изобщо да се завърне към "актьорската професия".