15 Юни, 2017 07:00 5 168 0

Вашият хороскоп за днес, 15.06.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен-
  • телец

Овен

Делата, с които предстои да се заемете ще надхвърлят, очакванията ви. Разбирате се чудесно с хората от обкръжението ви и ще успеете да постигнете печелившо за дейността ви споразумение. Вълнувате се от успехите на колектива, това ви прави по-добри и толерантни.

Телец

Денят ви няма да е лишен от трудности, но ще достигнете до резултатите, които предвиждате. Оставете настрана недоразуменията в семейството, старайте се да подавате положителни сигнали към всички, ще се почувствате и вие добре.

Близнаци

Заниманията ви с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето ви. Ще възникват пречки за преодоляване. Стойте настрана от каквито и да било конфликти. Добре е да обърнете внимание и върху физическата си форма, видимо се нуждае от грижи.

Рак

Не се захващайте с ангажименти, с които не бихте могли да се справите, това може да ви разочарова. Имате шанс да спечелите време за важен проект. Някои ще работят по въпроси, свързани с обществено-политическия живот на страната.

Лъв

Ще отделите внимание на нещата около себе си, на работното място и у дома. Развитието на делата ви в сфера, в която считате, че няма тайни за вас ще ви изненада. Денят ви ще е динамичен, но и резултатен.

Дева

Общуването ви с повече хора ще разнообрази деня ви. Обмисляте няколко проекта, но още не можете да се спрете върху нещо конкретно. Разговорите, които провеждате, ще са ви от полза за да се ориентирате правилно в обстановката. Не допускайте лични емоции да пречат на решенията ви.

Везни

Правилните ви действие в професионален план увеличават шансовете ви за успех. Рискът е минимален, а имате и пълната подкрепа на колегите си. Ваши конкретни наблюдения ще се окажат полезни в определен момент.

Скорпион

В отлично настроение ще премине денят ви и около вас ще е приятно и динамично. С желание ще следвате целите, които сте си поставили и ще се адаптирате бързо към всякаква ситуация. Бележите успехи при преговори и това ще ви помогне за по-бързото изкачване в йерархията на управление.

Стрелец

Започвате осъществяването на свой проект, който от доста време подготвяте. Изявата ви ще ви помогне да ви забележат хора, чиито интерес отдавна преследвате. Ще последват препоръки и добри предложения.

Козирог

Няма да ви липсват непредвидени ситуации, но ще се справите. На вас може да се разчита. Ще се захванете със задача, която на пръв поглед е рискована, но добре ще се развият нещата и ще останете доволни. На повечето от представителите на знака им предстоят доходни занимания.

Водолей

Ще направите деня си интересен и вълнуващ. Захващате се с много задачи, но ще успеете да осъществите конкретните си планове и това ще ви направи доволни. Не обръщайте прекалено внимание на факт, който няма голяма значение за вас. Хабите напразно енергията си.

Риби

Екипната работа днес ще се толерира, не се дистанцирайте. Старайте се да постигнете съгласие с онези, с които работите. Не се натоварвайте излишно с ангажименти към близки хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА