23 Юни, 2017 07:00 4 789 0

Вашият хороскоп за днес, 23.06.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • близнаци-
  • рак

Овен

Днес не отказвайте подкрепата на хората, които ви заобикалят в деловата област. Стремете се да не се лутате в своите лични емоционални лабиринти на несигурност, дали взимате най-правилното решение или не. Ще ви се наложи да поемете риск, за който в бъдещето ще узнаете дали е бил оправдан.

Телец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще се насочат към реализирането на отдавна планирана от вас инициатива. Ще имате интересни контакти в деловата област, които могат да изиграят решаваща роля в професионалното ви развитие.

Близнаци

Днес дори и да се сблъскате с множество спънки на работното си място, не ви съветвам да поемате непреценени рискове. Опитайте се бързо да се адаптирате към променените ситуации, защото те ще ви помогнат да избегнете финансови загуби или вреди от друг характер.

Рак

Днес дори и проектите ви в професионалната сфера или в личен план да се провалят, не ви съветвам да действате под влияние на емоциите си - импулсивно. Предпазвайте се от "доброжелатели" и не взимайте страна в спор.

Лъв

Днес щастието ви ще се усмихне, ако сте били последователни в действия и думи. Отнасяйте се с разбиране към изискванията, поставени ви от страна на началници и клиенти. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро.

Дева

Днес приемете промяната, предложена ви от високопоставена особа в професионалната сфера. Внимателно се отнасяйте към финансовото си състояние. Възможно е да имате известни грижи за постигането на траен баланс и добро управление на спестените от вас парични средства.

Везни

Днес ще ви възложат проекти, които ще ви дадат възможност за ново развитие и значителни професионални промени. Опитайте се да не мислите за минали неприятности. Работете с колеги и делови партньори и ще постигнете значително развитие на инициативите си.

Скорпион

Днес не приемайте твърде емоционално събитията, върху които не можете да влияете пряко. По-добре насочете усилията си върху по-практични начинания, от които можете да извлечете дивиденти. Високите ви изисквания в деловата сфера ще започнат да дават положителни за вас резултати.

Стрелец

Днес ще имате видим напредък във финансовата сфера. Благоприятни ще са различните инвестиции и покупки, независимо дали ще са свързани с продукти за бита или недвижимо имущество. Не забравяйте за дадено обещание.

Козирог

Днес се опитайте да съставите предварителен план на работа, защото само така ще избегнете вероятността от допускането на нежелани грешки. В любовта е възможно да ви се наложи да проявите доза съобразителност. Отлично здраве.

Водолей

Днес е възможно да станете жертва на недоброжелатели и конкуренти в професионалната сфера. Опитайте да сте добре информирани, защото само така можете да премахнете негативните аспекти около себе си. Нова любов.

Риби

Денят ще ви предложи възможност за ново запознанство в професионалната сфера, което вероятно коренно ще промени развитието ви в тази сфера. С искрена любов можете да привлечете вниманието на нова особа във вашето обкръжение или да скъсите дистанцията между вас и интимната си половинка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА