24 Юни, 2017 12:03 4 957 3

Кортни Кокс е на 53, но иска бебе

  • кокс-
  • бебе-
  • възраст-
  • ботокс
Кортни Кокс е на 53, но иска бебе - 1
Снимка: БТА/АР

Кортни Кокс вече е на 53 години, но въпреки това актрисата признава, че иска да има още едно бебе. Звездата от сериала „Приятели“ е щастливо омъжена за Джони Макдейд. В интервю тя разказва за личния си живот. На първо време Кортни реши да заложи на естествената красота и да престане да си слага „инжекции за младост“, както тя нарича ботокса, пише ok Magazine.

И въпреки възрастта си, актрисата разказва, че е готова да вземе някои крайни решения, като например да роди бебе. За това би се доверила на съвременните методи.„Искам още едно бебе.
Знам, че това е безумие, но много искам. Разбира се ще ми трябва чужда яйцеклетка, но с удоволствие бих направила това за Джони“, откровена е тя.

Актрисата иска да подари бебе на своя 40-годишен съпруг. Кортни вече има 13-годишна дъщеря Коко Аркет от първия си мъж Дейвид Аркет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви Курти

    4 3 Отговор
    Ако търси осеменител да ми се обади ...че и го набрулим.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Кройката на мАдото

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо ви Курти":

    То похвално,но нема да прихване,само срамни въшки че ти лепне.
  • 3 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо ви Курти":

    Написано е много ясно ! ( Разбира се ще ми трябва чужда яйцеклетка,) Не и трябват хамали !