Last news in Fakti

26 Юни, 2017 10:04 7 905 1

Алекс Раева си поплака в ефир

  • алекс раева-
  • певица-
  • разказ-
  • разплака-
  • илия раев-
  • dj дончо-
  • дончо-
  • връзка-
  • мария игнатова

Певицата разкри каква е найната истина за живота

Алекс Раева си поплака в ефир - 1

За първи път в телевизионен ефир, в откровено интервю с Мон Дьо, певицата Алекс Раева се отпусна да говори за смъртта на своя баща - - големия български актьор Илия Раев.

Почти два месеца след смъртта му, тя сподели със зрителите на Нова телевизия своя разказ за последните три години от живота на баща си, в които той се бореше с коварната болест рак.

„Бях на гмуркане в Судан, когато ми казаха, че е починал. Той беше болен от рак и последните три месеца бяха най-тежки. Последните му думи към мен бяха: „Още малко ми се живееше…", разказва през сълзи тя.

"Страхотен човек. Всичко, което е той, съм и аз. Светът го обичаше, той обичаше живота“, призна тя. „Сега се чувствам една щастлива дъщеря на един достоен човек.”.

Пред Мон Дьо, Алекс за пръв път разкри подробности и за дългогодишната си връзка с DJ Дончо. Тя заяви, че е прекратила интимните отношения помежду им още преди 2 години.

„Не мога да бъда с един мъж. Много бързо ми доскучават нещата. „С Дончо не сме заедно от вече две години. Но отношенията помежду ни са прекрасни и затова всички мислят, че все още сме двойка. Решихме, че е по-добре да изживеем тези неща, без да се знае. Кардинално различни сме. Много готин разговор имахме, когато се разделяхме и това е причината да останем близки и хората да си мислят, че сме заедно“, призна още певицата.

Тя каза още, че и в момента има мъж до себе си, на когото вярва безусловно. „Много стари познати сме. Просто сега се открихме”, сподели тя.

Пред камерата на Нова телевизия очарователната изпълнителка разказа за страстта си по гмуркането, за любовта и за домашното насилие, на което е била подложена от един от бившите си приятели.

Певица, актриса, художник по образование, дизайнер на дрехи, а сега и телевизионна водеща, Алекс никога не е стояла в периферията на т.нар. български шоубизнес. Това обаче винаги е поставяло много въпроси относно личното ѝ пространство.

„Щастлива съм, защото обичам това, което правя. Но не обичам известността”, споделя певицата в откровен разговор с Мон Дьо в ефира на нова телевизия.

„Този комфорт, който ми дава воденето на телевизионно шоу за таланти заедно с Мария Игнатова, е изключително удоволствие. Тя е тази, която ме оформи като водеща, без да го знае. Ние сме единствените две жени водещи на този световноизвестен музикален формат. Това го потвърдиха и хората, които се занимават с английския X Factor. Според тях това е прецедент”, разкри Алекс Раева и добави: „И двете сме много емоционални. Ако Мария беше мъж, щеше да е мой съпруг.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стон

    8 0 Отговор
    Алекс,
    Намери си мъж и му роди хубави деца !